Normaal doen

Vanmiddag de zoveelste lentebode, druifjes! Geweldig toch!

Er was weer eens een 'normaal' ochtendrondje, met 'normaal' weer, met hondjes en een praatje onderweg.  Niet dat dat afspraak is, maar op den duur ga je het wel missen. 

Onderweg kwam ter sprake dat er koffieochtend was in de Smisse, dat is nieuw. Evert verzint van alles , ook om mensen in zijn zaak te krijgen natuurlijk, juist dat, maar het is ook leuk. Elke laatste maandagochtend van de maand koffiekrans (10.30u), dus ja... het was gezellig maar er kunnen er nog veel meer bij, net als bij de wandelclub (elke zaterdag om 11uur) en soms ontstaan er ook al pratend nieuwe ideeen  om het dorp nog gezelliger te maken.

Soms moet je ook eens even flink snoeien, ik had ineens genoeg van een paar zaken. Weer maar zitten scrollen, wie wat, hoeveel kilometers wel niet, waar, en of ze er moe van waren, dus ik gooide de Strava app eens van mijn telefoon, want ik kan wat ik doe ook gewoon op mijn telefoon en horloge zien en ik zette facebook op non actief en nam me voor alleen 's morgens en 's avonds nog even te kijken en eventueel iets te plaatsen.

Ik krijg altijd een lijstje te zien waarop staat hoeveel uur je daarmee bezig bent, dat leek me niet meer normaal, ik weet niet eens waar ik het zoeken moet, zoiets komt dan ineens tevoorschijn, bij mij tenminste, dan zal er ergens wel een schuifje aan staan, ik ga niet eens zoeken, maar ik schrok er wel van.

Wordfeud voor als ik even zit en Instagram voor tussendoor, ik moet wel iets overhouden natuurlijk...

Ria Maandag 29 Januari 2024 at 7:09 pm | | Standaard

drie reacties

Sjoerd

Op facebook kom ik ook zelden, Maar je zit zo een paar uur online.

Sjoerd, (URL) - 30-01-’24 07:00
John

Ja, facebook en zo is een drama als je eraan begint. Ik kom er niet zoveel meer. Had een app geïnstalleerd om reclames tegen te houden en zo. Die gooide een berg vrienden weg. Dat hielp ook lol.

John, (URL) - 30-01-’24 08:32
Jan K. alias Afanja

Aan Facebook ben ik gelukkig nooit begonnen, net zo min als aan Instagram. Ik heb aan mijn weblog en Bluesky voorlopig wel genoeg.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 30-01-’24 10:58
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.