Rumoer

 Ik heb er bewondering voor, hoe ze het doen en dat het kan hier, mijn oranjegevoel blijft nog even overeind , ondanks alle narigheid overal in de wereld, misschien juist wel daarom.

Al die mensen die vrijwillig al die feesten organiseren, geld inzamelen voor goede doelen, juist ook voor mensen die het moeilijk hebben. We mogen best nog feesten en gelukkig zijn ondanks al die ellende.

Het was weer een erg rumoerige geslaagde Oranjenacht met de Oranjeband als ik het goed begrepen heb, druk was het zeker. Auto's, fietsers, wandelaars, het was een drukte van jewelste en naar ik hoorde zeggen nog drukker dan vorig jaar. Een volle tent en groter kan niet want het voetbalveld is niet groter.

Alles verloopt hier altijd netjes, geen ongeregeldheden, maar wel een hoop lawaai, ik sliep om half drie nog niet, je moet er wat voor over hebben natuurlijk, maar wel een suffe dag zodoende. 

Niet in de tent geweest, vanmorgen wel even bij het concert van Nut en Uitspanning, geen platte kar zoals (alweer) twee jaar geleden . Bekenden tegengekomen en praatjes gemaakt, dat hoort bij zulke dagen, altijd leuk!

Ria Zaterdag 27 April 2024 at 6:44 pm | | Standaard

vier reacties

Sjoerd

Ik geen Oranjefan. Maar ieder mag dat voor zichzelf bepalen.

Sjoerd, (URL) - 28-04-’24 07:00
Jan K. alias Afanja

Ik heb er gisteren een rustdag van gemaakt, van Koningsdag heb ik gelukkig weinig meegekregen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 28-04-’24 10:27
Margo

Ik sluit me bij Sjoerd aan.
Vandaag hier gelukkig wat zon, harde wind, dus hooo dat het niet weer dichtwaait.

Margo, - 28-04-’24 10:33
Dhyan

Ik heb eigenlijk niks tegen het koningshuis, veel mensen ontlenen daar wat plezier aan. Maar het zou, wat mij betreft, bij wat ceremoniële taken mogen blijven en niet tegen zulke gigantische toelagen die er voor betaald worden. Die gasten zijn rijk zat en weten van gekkigheid niet wat ze er mee moeten doen.

Dhyan, - 28-04-’24 11:47
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.