Gerust zijn

Er was nog niet van een wandeling gekomen vanmorgen, dus aan het begin van de middag raadpleegde ik de buienradar eens, het zag er al een beetje droog uit buiten. Op Facebook kwam ik bovenstaand bericht tegen en vertelde het tegen Joop, 'het regent helemaal niet hoor dat lijkt maar zo, de zon schijnt gewoon, je kunt gewoon met de scootmobiel naar Zierikzee' (hij had een afspraak met de fysiotherapeut).

Voor mij was het het teken gelijk mijn schoenen maar aan te trekken, hoezo regen, waar dan.. en op af en toe een druppel na was het dat ook, maar de zon was nergens te bekennen. Af en toe moest ik even gniffelen om dat bericht, daar moet je dan weer Belg voor zijn om zoiets te verzinnen, het weerkaatsen van de aarde en maar gerust zijn dat het droog blijft en dat bleef het ook lang, tot de stortbui op de laatste paar honderd meter, dat was zeker het windmolenpark dat voorbij kwam, oh nee dat leek maar zo, weerspiegeling, maar ik werd wel nat.

Thuisgekomen zocht ik het bericht nog eens op, dat was van twee dagen geleden, aha! Maar dat zoiets bestaat! Nooit geweten.

Ria Donderdag 12 Oktober 2023 at 6:49 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

vier reacties

Sjoerd

Dat lijkt me toch het eerste waar je naar kijkt, de datum en de tijd… Maar, die paar druppels maken ook niets uit.

Sjoerd, (URL) - 12-10-’23 20:50
Ria

Meestal wel Sjoerd, maar soms ontglipt het me.

Ria, (URL) - 12-10-’23 21:29
John

Overtrekkende windmolenparken, lol. Ja, ik zie ook wel eens een bericht voorbij komen van ze waar het bericht niet met de werkelijkheid klopt en dan is het ook al een bericht van een paar dagen terug. Hier waaide het wee stevig vannacht.

John, (URL) - 13-10-’23 09:26
Jan K. alias Afanja

Haha, tijd en datum zijn wel handig bij weersverwachtingen. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 13-10-’23 11:08
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.