Niks te klagen

Kijk, daar staat de kast sinds zaterdag toen Joop nog een volkje ophaalde, met een kersverse hare majesteit. Zondag was het een gezoem van jewelste en Joop dacht dat ze verstoten was dat gebeurt weleens maar eigenlijk niet om deze tijd. Toen hij maandag weer ging kijken was er eindelijk rust onder het volk, de koningin was geaccepteerd en alles zoemde tevreden zoals het hoort. Daarvoor had hij ook al bij het andere volk gekeken, daar gaat alles voorspoedig.

We denken nu dat er toch eentje aan zijn broek is blijven hangen, misschien een die al op de grond lag dood te gaan, want ook bijen gaan gewoon dood na een tijdje en dat die er op de stoep bij de achterdeur weer af is gevallen. Dat ik daar dan precies met mijn grote teen op moet gaan staan is natuurlijk bizar. Zo'n groot terras, zoveel ruimte, 1 bijtje op de grond en 1 grote teen en dat ik het gewoon ook niet eerst zie liggen, ik zie altijd alles....

De foto is niet scherp, maar er is zichtbaar waar het om gaat en dat is een rode grote teen. Rood en ook best dik en hij jeukt ook, maar ik neem nu de pilletjes en ik heb zalf, dus eigenlijk valt het mee zeker als je het vergelijkt met mijn vinger. Ik kan lopen, mijn schoenen passen nog, dus ja, niks te klagen eigenlijk.

Ria Woensdag 11 September 2019 at 6:47 pm | ΒΆ | Standaard

vier reacties

 Heleen

Dat ziet er ernstig uit, ik hoop dat het snel beter is. Trouwens, zie je dat je vel over hebt? Is beter dan tekort moet je maar denken!

Heleen , - 11-09-’19 20:43
Ina

Jeetje! Heftig hoor die teen. Bijtjes moeten jou blijkbaar iedere keer weer hebben. Grrrrrrrrr…..

Ina, - 11-09-’19 21:46
Sjoerd

Gaat vanzelf weer over hoor…

Sjoerd, (URL) - 11-09-’19 22:39
Jan K. alias Afanja

Hopelijk is het intussen wat afgezakt, want dat lijkt me niet prettig lopen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 14-09-’19 10:32
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.