Verlate reactie

MIjn vinger zag er niet echt gezond uit vanmorgen en ik had ook vreselijke jeuk de hele nacht, zodoende ging ik toch maar even langs de dokter voor een zalfje, maar dat ging natuurlijk niet zomaar, de dokter moest er eerst zelf naar kijken.

Een verlate allergische reactie noemen ze zoiets. Ik heb nu pilletjes en een zalfje tegen de jeuk. Het is pijnlijk, het pilletje helpt wel maar nu lijkt het weer erger te worden. Eentje per dag staat er maar ik denk dat ik er straks nog maar eentje neem.

In 2005 had ik ook eens zoiets, ik hoop niet dat het nog erger wordt dan nu. Met het zoeken naar die foto kwam ik in het mapje juni 2005 terecht, want daar zou hij inzitten, maar nee ik heb toendertijd de foto niet de moeite van het bewaren waard gevonden, maar wel op Photobucket gepost

Er zat nog wel een andere foto in dat mapje en het toeval wil dat de beide dames vandaag hierheen onderweg waren.  Ik appte de foto, ze vonden het leuk en kwamen ook even langs alvast voor mijn verjaardag, want ze wisten nog niet of ze zondag wel in goeie doen zouden zijn en misschien het liefst naar huis wilden. Ik wacht het af.

Ze kwamen zelf met het voorstel hoor, het ligt echt niet aan mij... soms wel maar nu niet, met de smoes 'dan heb je weer even wat te doen', tsss...

Zoek de verschillen na veertein jaar waarin het leven hun ook niet ongemerkt voorbij ging.

Ria Vrijdag 12 Juli 2019 at 5:07 pm | | Standaard

vier reacties

Sjoerd

Ik hou me buiten deze discussie… lijkt me veiliger.

Sjoerd, (URL) - 12-07-’19 23:03
Dhyan

Het glas in de hand is hetzelfde gebleven.

Dhyan, - 13-07-’19 08:56
ria

Dat deden ze met opzet dhyan omdat ze dachten dat het op de oude ook zo was.

ria, (URL) - 13-07-’19 10:05
Jan K. alias Afanja

Hopelijk keert je vinger snel terug naar normale proporties.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 13-07-’19 11:35
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.