Blauw

Weer al zo'n heerlijke dag! Een strakblauwe lucht heel de dag.

Lekker gewandeld, vanmiddag samen met Joop. 

Daarna lekker thuis puzzelen en kleuren en de preitjes klaargemaakt. Heerlijke smaakvolle knapperige preitjes, dat moet gezegd.

Ja af en toe vind ik mezelf ook wel een zeikerd hoor en denk ik soms later ook, 'mens zeur niet zo'. Vaak komt het ook omdat ik niets anders zinnigs te vertellen heb, dat moeten jullie dan maar met een korreltje zout nemen.

Wie weet wat dit voor vogels zijn mag het zeggen, ik dacht spreeuwen, maar het kunnen ook kramsvogels zijn zei Heleen, die herken ik niet zo. Nu ja ze vliegen in een groepje en halen net als spreeuwen leuke kapriolen uit.

Ria Zondag 20 Januari 2019 at 6:34 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

vijf reacties

hanscke

Ik vind het juist leuk om over die alledaagse dingetjes te lezen. Komende week, als de rust is wedergekeerd, ga ik even hinkstapspringend door je blogjes

hanscke, (URL) - 20-01-’19 19:45
Sjoerd

Voor mij mag het nog wel even zo blijven, heerlijk weer…

Sjoerd, (URL) - 20-01-’19 20:37
Renesmurf

Mijn definitie voor kunst is dat het geen nut heeft. Heeft het geen nut, dan is het kunst. Het weer is prima zo.

Renesmurf, (URL) - 20-01-’19 22:19
John

Het was heerlijk gister. Ik heb na een lange ronde lekker op het erf van alles gedaan. Tot ik er genoeg van had. Vandaag weer zulk lekker weer.

John, (URL) - 21-01-’19 08:49
Jan K. alias Afanja

Het winterweer heeft hier sinds een uurtje zijn mooiste glans verloren. Het is intussen boven nul en er komt water op het ijs. Nu maar hopen dat er niet teveel sneeuw valt, want dat gaat ten koste van de ijskwaliteit.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 21-01-’19 13:11
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.