Zout

HIj is best donker in het echt en ik heb er in zitten knoeien en ik heb spijt van iets dat ik net even anders had moeten doen, maar ik vond hem toch te leuk om weg te gooien. Dus bij deze de nr.2 van dit jaar.

En om het nog maar even te benadrukken, ik vind het niet knap het is geen kunst, eigenlijk is het niets, maar het zijn wel MIJN kleursels en IK vind ze leuk, wat de rest er dan van vindt zal me een zorg zijn.

Er zijn zo ontzettend veel creatieve mensen op allerlei gebied, zo knap ook wat sommige mensen maken en nee daar heb ik geen voorbeelden van, het is gewoon wat ik dagelijks voorbij zie komen op internet.

We wandelden naar de groenteboer, ik had een paprika nodig voor vanavond. Alleen een paprika kopen vind ik een beetje raar dus ik deed er nog een paprika bij (wel mooie flinke paprika's)  twee preitjes en een pepertje totaal €5.30 (dat is elf gulden!). Ik weet het niet hoor, ik proef het er niet aan af hoe biologisch het ook is.

Het was glad vanmorgen! Geen strooizout op mijn ochtendrondje dus uitkijken geblazen!

Ria Vrijdag 18 Januari 2019 at 7:12 pm | | Standaard

vijf reacties

aargh

Nou ik vind hem leuk hoor, lenteachtig.
Vanmorgen lagen hier op sommige plekken gewoon grote plakken ijs op het fietspad, door alle regenplassen die nu bevroren zijn, zeker uitkijken geblazen.
En mijn moeder kocht snoep voor een halve cent, maar halve centen bestaan ook niet meer ;-)

aargh, (URL) - 18-01-’19 21:18
Jeanne

Ik word blij van je tekening!

Jeanne, (URL) - 18-01-’19 23:09
Sjoerd

Ik zie er een clown in, en nog veel meer. Nu het zonnetje en een beetje vorst. Ik heb genoeg van die natte troep.

Sjoerd, (URL) - 19-01-’19 08:07
John

Er zijn heel veel creative mensen ja. Ik vind dat geweldig. En het gaat er ook om wat je er zelf van vindt.

John, (URL) - 19-01-’19 09:14
Jan K. alias Afanja

Mijn foto’s zijn ook geen kunst, maar dat is inderdaad ook niet waar het gaat. Tekenen, kleuren, schilderen, fotograferen, … maakt niet uit, als je er maar lol aan beleeft.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 19-01-’19 10:49
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.