Hebbes!

Kijk eens! Ik denk dat het me eindelijk gelukt is om ook zo'n mooie zwarte toorts te kweken, of hoe zeg je dat, dat ik hem heb gewoon, in een potje! De onderste foto is van de moederplant op de Rietdijk.

Vanmiddag eens fijn even in de tuin bezig geweest, de potten schoongemaakt van blad en andere rommel en de boel aangeveegd, er staan nu twee gesopte stoelen, zelfs het bankje bij de voordeur een sopje gegeven, zodat het ergste groen er af is. We kunnen buiten zitten.

Er is nu zelfs een aardbeienhoek, dat wordt smullen!

Mijn nieuw bestelde schoenen kwamen maar op de doos stond wel de goede maat maar op de schoenen niet, het pakje kwam met UPS , dat is nog een hele puzzel als retour, maar in Zierikzee bij Joni moet dat lukken.

Joop zijn lichtgewicht rolstoel kwam ook, ik vraag me af of het zoveel in gewicht scheelt als ze zeggen, we gaan eens wegen morgen, hij is wel veel mooier dan die andere 'zware'.

Een vermoeiende dag zodoende, al lijkt het misschien niet zo.

Nou Janet, welkom! Altijd leuk als er mensen reageren hoor. Vaak is het zo dat als mensen mijn blog ontdekt hebben ze dan een paar keer reageren en het daarna wel voor gezien houden, maar wel blijven lezen, of een keer per week of zo. En er zijn er natuurlijk ook zat die niet eens vertellen dat ze meelezen!

Ik vind het allemaal wel best, het is heus niet zo dat ik hier mijn diepste zieleroerselen blootleg.

Ria Maandag 25 Maart 2024 at 7:09 pm | | Standaard

zeven reacties

Margo

Wat leuk die stellage met aardbeienplanten, hoe kom je daaraan? Heerlijk weer vandaag hè? Wij zaten naar boven te kijken naar wat we allemaal voorbij zagen drijven in de wolken.

Margo, - 25-03-’24 20:53
Ria

Dat ijzeren ding heb ik al jaren, ooit eens ergens op de kop getikt en altijd leuk in een hoekje, nu dus aardbeienplantjes die ik vorig jaar van de overbuurkindertjes kreeg :-D

Ria, (URL) - 25-03-’24 21:07
Janet

Wat leuk dat je je even tot mij richt, dankjewel!
Wel jammer dat je je diepste zielenroerselen hier niet blootlegt ;)

Janet, - 25-03-’24 22:58
Sjoerd

Ik heb ook aardbeien hier op balkon hangen, was vorig jaar een succes, iedere dag aardbeien plukken.

Sjoerd, (URL) - 26-03-’24 07:09
ria

@Janet, ik weet niet eens of ik die wel heb ;-)

Dagen zijn vaak hetzelfde dus spannend is het allemaal niet..

ria, (URL) - 26-03-’24 07:34
Jan K. alias Afanja

Ik ben benieuwd of je zwarte toorts tot bloei komt.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 26-03-’24 13:34
Ria

Ik ook Jan!

Ria, (URL) - 26-03-’24 16:22
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.