Storm

Er hebben al meer een paar stoelen gestaan, maar nu lijken ze toch een serieus huis te hebben, met aparte kamers. De hanen lopen nog steeds langs de dijk, ik schreef er oktober 2022 voor het eerst over en het worden er geloof steeds meer.

Het staat wel gezellig en niemand heeft er last van en ondanks dat de zon scheen vanmiddag, zaten ze wel allemaal lekker binnen, want er was behoorlijk veel wind en daardoor ook best nog koud, ook al was het negen graden.

Lekker wandelweer, dat best en vanaf hier had ik de wind weer mee.

Het ging behoorlijk tekeer vannacht, meestal schuilen we achter de kerk, maar nu trilden we af en toe en vroeg ik me af of de zonnepanelen wel stevig vast zaten, hoewel ze al best zwaardere stormen te verduren hebben gehad.

We kwamen de nacht weer heelhuids door.

Ria Maandag 22 Januari 2024 at 7:14 pm | | Standaard

vijf reacties

Sjoerd

De storm was kort maar krachtig. De sneeuw hier was binnen een dag weg.

Sjoerd, (URL) - 22-01-’24 21:43
Renesmurf

Hier was het buiten geen pretje. De zon kwam maar ging ook heel snel weer. Maar ach, dat is winter.

Renesmurf, (URL) - 22-01-’24 22:16
hanscke

Er was vannacht hier ook veel wind, maar gelukkig is de sneeuw weer verdwenen.

hanscke, (URL) - 22-01-’24 23:22
John

Mijn kippen zaten gister ook meer binnen of onder het afdak dan dat ze rondscharrelde. Die vogels weten gewoon wat goed voor ze is en wat niet.

John, (URL) - 23-01-’24 08:30
Jan K. alias Afanja

Het leek hier vanmorgen wel voorjaar, uit de wind wat het echt lekker. Maar vannacht schijnen we opnieuw een stormpje over ons heen te krijgen. Maar wel bij een temperatuur die kan oplopen tot 12 graden.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 23-01-’24 15:24
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.