Punten scoren

De puntenslijper die ik altijd had en regelmatig een nieuwe van kocht, gewoon zo eentje met een bakje eraan voor het slijpsel, ging opeens andere punten maken, hele scherpe en dat wil ik juist niet (altijd).

Ik ging eens bij Margo te rade, Margo weet echt alles op het gebied van kleuren enzo, want ik dacht dat ik minstens zo rond de €100 kwijt zou zijn voor zo'n tafelmodel, maar zij adviseerde deze.

Gisteren gelijk maar besteld want daar kan je je geen buil aan vullen natuurlijk en net werd hij al bezorgd, samen met een paar heerlijk warme sokken, anders moest ik bezorgkosten betalen...

Er is een filmpje van en je kunt hem zelfs verstellen qua punt! 

Ik ben een gelukkig mens, met heerlijk warme voeten!

Dankjewel Margo, je bent een schat.

Ria Zaterdag 23 December 2023 at 4:39 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

vijf reacties

Jeanne

Top!

Jeanne, (URL) - 23-12-’23 17:41
Margo

Gekkie! Het is gewoon de beste voor een klein prijsje. Je kunt ook mooie design slijpers kopen voor 500 eurie maar die slijpen niet beter. Ik zat naderhand nog te denken dat ik het misschien had kunnen bestellen en bij jou laten afleveren, want ik heb ‘prime’ en betaal geen verzendkosten. Maar dan had je nu geen lekkere warme voeten! Slijpt ‘ie naar tevredenheid?

Margo, - 23-12-’23 18:11
Ria

HIj slijpt geweldig :-)

Ria, (URL) - 23-12-’23 19:05
Sjoerd

Niets mis mee toch, alleen jammer dat tegenwoordig alles van plastic is.

Sjoerd, (URL) - 24-12-’23 08:16
John

Hij heeft sowieso een scherpe prijs. Nu kun je er weer even tegen aan.

John, (URL) - 24-12-’23 09:06
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.