Lichter

Joop belde eens naar het Erasmus om te vragen hoe lang het ongeveer ging duren eer hij aan de beurt was, dat kon wel een maand of vier vijf duren was het antwoord, tenzij er spoed was daarvoor moest hij dan bij de neuroloog in Goes zijn. 

Hij belde omdat hij deze week erg veel pijn heeft. De neurloog belde terug met het advies eerst een second opinium in Goes te doen bij een arts die meer ervaring heeft met dit soort gevallen en hij krijgt zwaardere medicijnen. Morgen bloedprikken en wachten op de afspraak. Naar Goes kan ik ook zelf rijden. 

Pia was kort maar krachtig zo rond de middag op zijn hevigst, net toen ik even naar Zierikzee reed en rond een uur of drie zuchtte ze nog even na. 

De Helleboris bloeit, vorig jaar gekocht en later in de bak gezet, maar er is er nog maar eentje die het goed doet, de ander bloeit wel, maar meer van armoe. Wel mooi hoor, ik kijk er elke ochtend met plezier naar, ik zie ze liever dan kerstballen.

Vandaag was de kortste dag en het maantje groeit alweer, het wordt weer lichter!

Ria Donderdag 21 December 2023 at 5:52 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

drie reacties

Sjoerd

De dagen gaan weer lengen… Daar verheug ik me dan op. Is ta altijd vroeg op en heb dan een hekel aan als het nog donker is.

Sjoerd, (URL) - 21-12-’23 19:59
Jan K. alias Afanja

Hopelijk komt er snel verlichting voor Joop zijn pijn.
Ik wil je niet teleurstellen, maar de kortste dag is een dagje later, namelijk vandaag 22 december 2023. Niet dat het vele uitmaakt qua tijd, maar toch … ;-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 22-12-’23 00:12
ria

Dan vandaag nog maar een keer genieten van het idee Jan.

ria, (URL) - 22-12-’23 08:54
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.