Warmte

Er viel weer een hoop nattigheid vandaag, maar vanochtend was het nog droog en toen ik thuiskwam was Joop alweer aan het bakken, hij heeft de smaak te pakken. Appeltaart vindt hij blijbaar lekkerder dan appelmoes. Met het boodschappen doen moest ik alvast maar weer een nieuw pak mix meebrengen.

Na een paar uur regen kwam er weer zon en gingen we nog lekker ieder even een rondje door de polder. Tussendoor verwisselde ik nog wat tekeningen.

De villa's aan de Zuidweg komen ook weer achter de bomen vandaan, zo zag het er zeventig jaar geleden ook al uit, toen woonde de dominee daar. Mooi dat de huizen goed onderhouden worden al zal het kostbaar zijn ze warm te stoken. 

Wij hebben voor een paar tientjes een vast jaarcontract nu bij Delta, langer kon niet. Echt koud is het nog niet geweest natuurlijk, gestookt hebben we nog nauwelijks.

Ria Dinsdag 24 Oktober 2023 at 6:45 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

drie reacties

Sjoerd

Wij zijn eind van het jaar aan de beurt voor een nieuw contract. het zal me benieuwen.

Sjoerd, (URL) - 24-10-’23 19:48
Jan K. alias Afanja

Wij hebben sinds het eind van de zomer een tweejarig energiecontract. Overdag houden we het nog wel warm met de ir-panelen, maar ‘s avonds gaat de cv toch wel weer even aan.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 25-10-’23 12:09
John

Ik vind en appeltaart en appelmoes lekker en heb geen voorkeur behalve dat ik bij de koffie liver appeltaart dan appelmoes heb.
Vandaag hier ook weer bijna heel de dag regen maar net wel een droog rondje kunnen doen. De bomen hierachter in de tuin zijn nog echt vol blad, maar aan de voorkant begint het te minderen.
Wij zijn voor het allereerst van variabel naar 1 jaar vast. Ik gok dat gas erg duur gaat worden en Deta had een mooi aanbod. Ook maar een paar tientjes per maand want we grbuiken niet veel naast de panelen.

John, (URL) - 25-10-’23 17:58
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.