Zand

Op dezelfde dag als het filmpje van gisteren maakte ik ook deze filmpjes, te leuk om niet te laten zien vind ik en geen foto's gemaakt vandaag, dus dat komt goed uit.

Het rolgordijn op de slaapkamer was kapot dus daar moest een ander voor komen, dat kwam er al een paar dagen aan maar vanmorgen was het zover, in Zierikzee bij Leen Bakker hadden ze tenminste de maat per 10cm, het was even zoeken met de kleuren, maar zand is altijd goed en verduisterend hoeft niet, veel te donker en er is altijd nog een extra gordijn.

Dan het ophangen nog, ik ben niet van de schroeven en het meten, dat komt niet goed, dat is de afdeling van Joop maar ja dat gaat ook niet meer zo makkelijk. We namen er de tijd voor en het kwam goed, het was er gelukkig maar één. 

Het was wel weer een fijne dag al stond ik al wel in de Xenos toen ik me realiseerde dat ik geen parkeerkaartje had gekocht, snel terug, werken die palen niet... gauw even terug voor de boodschap en door naar Leen.

Heerlijk herfstweer!

Ria Zaterdag 14 Oktober 2023 at 6:42 pm | | Standaard

drie reacties

Sjoerd

Een mens kan het maar druk hebben…

Sjoerd, (URL) - 14-10-’23 21:24
John

Ik heb er geen moeite mee om een rolgordijn of zo op te hangen maar het is niet van meest favorite karweitje. Helder is dat water. Gister was het aan de Schelde een stuk onstuimiger.

John, (URL) - 15-10-’23 09:00
Jan K. alias Afanja

Wat een mooie videootjes!

Jan K. alias Afanja, (URL) - 15-10-’23 14:05
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.