Samen?

Omdat Joop maar aan bleef dringen en je bijna niet meer met anderen samen kunt fietsen zonder, hebben we vanmorgen een neiuw zadel gehaald en een kortere zadelstang zodat het wat lager kon.

Ik heb nu dus ook een elektrische fiets. Stukje geprobeerd vanmiddag en dat ging prima, eigenlijk zit hij beter dan mijn 'gewone', dus dat is wel goed, misschien kunnen we nu ook samen, dat zie ik anderen ook weleens doen, maar dan moet het zeker wat minder druk zijn en eigenlijk zijn we ook niet zo van samen, dat dan ook weer. Ieder lekker ons eigen ding doen.

Nu het vervolg op de scootmobiel. Degene die Joop gekocht heeft staat in Breda, dat is een beetje te ver voor de accu's, daar moest wat anders op verzonnen worden en hij schakelde Brenger.nl in die doen ziulke dingen, het werd geregeld , betaald, dus je zou denken het komt goed. Kreeg hij vanmorgen een mail dat er geen vervoerder gevonden kon worden, dus dat het niet door kon gaan... dat was nu ook weer wat.

Joop belde zijn neef eens, want pas in de kapsalon was er contact met de vrouw van neef, die de foto maakte van Joop met Mir. Soms moeten dingen gewoon zo lopen, lijkt het wel. Dus nu gaan ze samen naar Breda morgen.

Van de aardbeitjes heb ik er al een op, dit is de tweede en de tibouchina is waarschijnlijk morgen open....

Ria Vrijdag 18 Augustus 2023 at 7:13 pm | | Standaard

twee reacties

Sjoerd

Dat worden dan weer vele kilometers fietsen… Lekker toch. Het zit wel tegen met die scootmobielen…

Sjoerd, (URL) - 19-08-’23 07:18
Jan K. alias Afanja

‘t Is wat met die scootmobiels van Joop. Maar het zal allemaal wel recht komen uiteindelijk.
Samen fietsen, waarbij de één op de fiets zit en de ander op de iLark of scootmobiel, is goed te doen is mijn ervaring. Ik laat daarbij de fietser het tempo bepalen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 19-08-’23 09:55
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.