Tachtig

Nou en toen werd vanmorgen de scootmobiel geleverd, die Joop een paar weken geleden al geprobeerd had in Hellevoetsluis.

Hij werd uitgeladen, de chauffeur hoefde niets uit te leggen want Joop kon er al mee overweg natuurlijk en deed gelijk een rondje om te testen of alles nog goed was. Eenmaal terug bleek dat Joop opgemerkt had dat het een andere was, wel hetzelfde merk en kleur natuurlijk, maar op deze zat al een nummerplaatje en hij had twee spiegels i.p.v. één en hij leek ook veel ouder en gebruikter en of er ook de zwaardere batterijen in zaten was ook nog maar de vraag, dat wist die chauffeur allemaal niet, dus die mocht weer mee terug.

Gelukkig zijn zulke ritjes vrijblijvend en wordt er verder ook niets in rekening gebracht, maar ik vind het verdacht, want die Joop eerder getest had in Hellevoetsluis, was nog maar een jaar oud met nog maar 75km op de teller, maar wel ver onder de nieuwprijs..... en dan een oudere leveren voor dezelfde prijs? Worden de oudjes op deze manier voor de gek gehouden?

We zullen het niet weten want er is alweer een andere in beeld, ook dezelfde maar dan via een particulier. Hij wil wel graag deze hebben omdat ze geveerd zijn en omdat hij ook grotere routes kan maken door de grotere accu's.

Wat een gedoe hè! Je bent echt zomaar geen tachtig! Dat zeggen we nu zo vaak tegen elkaar :-)

Opa van vaders kant en oma van moeders kant op ons trouwen, ze waren ongeveer even oud.

Omoe was 80 ze zou nog 11 jaar leven na onze trouwdag, opa zou 6 jaar later overlijden.

Wij zijn nog lang geen tachtig, dat duurt echt nog eeuwen!

Ria Donderdag 17 Augustus 2023 at 7:28 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

drie reacties

Sjoerd

Nou, dan wordt je inderdaad zwaar in de maling genomen als ze wat anders brengen dan wat je getest hebt.

Sjoerd, (URL) - 18-08-’23 07:52
Jan K. alias Afanja

Goed dat Joop scherp was en ontdekte dat er een andere scootmobiel werd gebracht. Het lijkt me louche manier om winst te maken.
Ik kijk alweer uit naar het vervolg.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 18-08-’23 09:13
Dhyan

Wat een oplichters…

Dhyan, - 18-08-’23 09:26
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.