Vervoering

Heet. Vanmorgen al.

Wat een verschil met vorige week toen ik barstte van de energie, lekkere temperatuur, doe-weer. Ik heb er van genoten. Vandaag breekt de hele dag het zweet me uit bij alles wat ik doe, heb ook last van mijn ogen.

Joop heeft een andere scootmobiel gekocht omdat dat voorlopig het enige is waarmee hij kilometers kan maken, lekker buiten langs het water en in de polder rijden. Eentje met vering, want die hij nu heeft heeft dat niet en niet alle wegen en fietspaden zijn hobbelvrij. Dus daarom is de 'oude', te koop. De nieuwe is van hetzelfde merk, die zijn gewoon goed.  E-biken gaat ook niet, daarbij moet je toch ook kracht met je voeten zetten en zeker als het hard waait gaat dat niet.

Toen Nora-mea geboren werd, nu bijna een jaar geleden gaf ik haar een pop, een goede verantwoorde pop want als baby hebben ze speeltjes, piepertjes en rammeltjes zat. 

Nu hebben ze kennis gemaakt, het klikt wel geloof ik, lief hè, tijd voor een poppenwagen denk ik, want ze loopt al bijna en dat kind moet toch ook af en toe naar buiten.

Ria Vrijdag 11 Augustus 2023 at 6:16 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

drie reacties

Jan K. alias Afanja

Het was mij vandaag ook meteen weer te warm buiten. Het gaat me weer te snel op en neer.
Wat een schattige twee-eenheid op je foto van Nora en de pop.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 11-08-’23 21:16
Margo

Haha leuk. Of een draagzak hè?
Ik zei gisteravond tegen Jan, twee dagen geleden gingen we om deze tijd naar binnen omdat het te fris werd, vanavond omdat het te warm is (en de zon onder het scherm door komt).

Margo, - 12-08-’23 00:02
Sjoerd

Wat een heerlijk poppetje ia dat… Hier regent het alweer en is het zwaarbewolkt.

Sjoerd, (URL) - 12-08-’23 07:15
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.