Orde

Lekker weer vanmorgen, gelijk maar een wat langer rondje want er zou regen komen. Mooie luchten en de reetjes waren en ook weer..

Diepvries schoongemaakt, ik doe dat tegenwoordig wat vaker, dan is het veel sneller gebeurd, logisch natuurlijk, maar ik zorg dan ook dat er bijna niets meer in zit. Ik gebruik hem hier toch meer als voorraad omdat er geen winkel in het dorp is. Brood en krentebollen en vlees, vis en pizza's. Op de pizza's na is nu alles weer aangevuld want daarna deed ik boodschappen.  

Hele gezinnen lopen er in de PLUS boodschappen te doen en bij de vleesboerderij waren het alleen mannen, vlees is blijkbaar een mannenaangelegenheid in de vakantie.

Daarna nog een rondje Korteweg in recordtempo, een soort snelwandelen, want er zat een bui op mijn hielen, maar ik heb het op een paar spetters na gehaald. 

Ik vind dit trouwens wel heel lekker weer hoor, je doet nog eens iets.

Heb een paar kleintjes gedaan A5 formaat er moet weer wat orde in de chaos komen vind ik zelf.

Ria Maandag 24 Juli 2023 at 6:15 pm | | Standaard

vijf reacties

Hans

Het is altijd wel leuk om reetjes in de polder te zien.
Tekenen helpt enorm om jezelf te kunnen uiten. Hans

Hans, (URL) - 24-07-’23 22:23
Margo

Wat een prachtige foto van die reetjes bij dat vlasveld, die kleuren, helemaal goed. Word je zen van.

Margo, - 24-07-’23 23:33
Sjoerd

Voor die reetjes is het daar natuurlijk een Walhalla.

Sjoerd, (URL) - 25-07-’23 07:50
John

Ja, superhandig, een vriezer. Hier maken we er ook goed gebruik van. Geen idee of vlees een mannending is. Ik eet het nu al jaren niet meer, en dat bevalt goed.

John, (URL) - 25-07-’23 08:01
Jan K. alias Afanja

Een mooie wolken straat op je eerste foto, en een ontmoeting met reeën is altijd leuk. Ik moet hier vermoedelijk wachten tot de maïs van het land is, voordat ik ze weer zie.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 25-07-’23 11:15
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.