Schokken

Vroeg op vanmorgen, we moesten om kwart voor acht al in Goes bij het ADRZ zijn voor de dagopname van Joop, waar hij gereset zou worden, cardioversie heet het. We waren netjes op tijd en alles ging achter elkaar, ze waren met drie man voor dezelfde behandeling. Je krijgt dan één of meerdere electrische schokken, zodat je hart weer in een normaal ritme komt.

Ik dronk koffie en wandelde een stukje in de omgeving van het ziekenhuis, daar is een donker bos waar ik me niet in begeef, maar een stukje verder is een oude fruitboomgaard, waar prachtige oude appelbomen staan.

Sommigen zijn binnenin helemaal hol, geen stam meer te bekennen alleen een buitenlaag, prachtig.

Negen jaar geleden was ik daar met Didi, toen liepen we ook te wachten.

Om 9.46u een appje: 'het is gebeurd, nu anderhalf uur wachten, maar ze zeggen dat het allemaal goed is, om 11.30u mag ik weg'. Er zijn regeltjes wat betreft de lichte narcose die je krijgt, dan mag je niet zomaar naar huis.

Half één waren we thuis en dan heb je nog een hele middag voor je. Best vermoeiend, ik was om drie uur ook al wakker vannacht. Nu ja we hebben het gehad en nu is er voorlopig niets aan de hand, he-le-maal niks!

Ria Vrijdag 21 Juli 2023 at 5:54 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

vier reacties

Sjoerd

Zeg dat laatste niet hardop, voor je het weet…

Sjoerd, (URL) - 21-07-’23 20:24
Margo

Gelukkig maar weer.

Margo, - 21-07-’23 20:32
Jan K. alias Afanja

Mooi dat dat ook weer achter de rug is.
Prettig weekend verder.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 22-07-’23 10:35
irene

Resetten nog wel. Fijn dat het werkt.

irene , (URL) - 22-07-’23 21:09
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.