Afscheid en zo

Joop nam uitgebreid afscheid vandaag van de vrienden in Pokhara. Hij kreeg een krans omgehangen en de nodige sjaaltjes, er werden veel foto's gemaakt waarvan de meneer rechts op de foto geloof ik wel wat melig werd, of hij was gewoon jaloers op de krans van Joop, dat kan ook natuurlijk.

Joop kon nog uitgebreid met Rabin praten, dus dat was wel heel leuk, maar daarover zal hij zelf vast nog wel iets willen vertellen.

Mooie wolkenluchten vandaag, vanmiddag wandelde ik weer eens naar Brouw om vis.

Vlaskeuring op lengte denk ik, hoe langer hoe beter en het bloeide vandaag voor het eerst! Er zijn zo drie percelen in de buurt. Vlas is in hoorde ik van Freek.

De vis was heerlijk, zachtjes gesmoord in de boter, daar hoeven geen enge sausjes overheen, peetjes erbij en klaar. Ik snap eigenlijk niet wat ik zit te zeuren over dat eten hoor als ik dit nu weer zie. Zo klaar en erg lekker.

Ria Dinsdag 24 Mei 2022 at 6:39 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vier reacties

Renesmurf

Het is toch een wondere wereld, berichten over afstanden of het niks is. en dat is het wel. En dan kijken naar smakelijk eten, wetende dat het ondertussen al niet meer bestaat.

Renesmurf, (URL) - 24-05-’22 20:52
Sjoerd

En zo komt alles op z’n pootjes terecht

Sjoerd, (URL) - 24-05-’22 21:15
Jan K. alias Afanja

Met zoveel sjaaltjes zal Joop vast een goede thuisreis hebben.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 25-05-’22 09:22
John

Ja, een lekkere vis behoeft geen saus. En wortels zijn altijd goed bij vis.

John, (URL) - 26-05-’22 07:50
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.