Meeting

Joop is in Pokhara gearriveerd en Rita kwam met de bus. Ze heeft haar spuletjes al in ontvangst genomen en Joop vergat natuurlijk daar een foto van te maken. Ze was er heel blij mee.

Ze blijft een paar dagen maar gaat ook nog naar haar oma waar ze moet stemmen voor de gemeenteverkiezingen. Aanstaande vrijdag gaan ze uit eten. Rabin kan niet komen die ziet hij misschien de 24 ste als hij weer terug is in Kathmandu.

Foto's gemaakt op de hotelkamer van Joop.

Joop ging gisteren vier kilometer wandelen bij 34 graden, dat was niet zo'n goed idee vond hij zelf ook wel, hij heeft daarna een kwartier onder de koude douche gestaan....

Ik deed wat klusjes vandaag en was even in het tuincentrum, ik heb het gewoon druk en kan niet de rust vinden om te gaan zitten kleuren. Hopelijk komt dat nog, want dat denk ik dan altijd te gaan doen als Joop weg is, dan hoeft er niets en ga ik alleen maar zitten kleuren neem ik me voor en als het dan eenmaal zover is ben ik alleen maar heen en weer aan het lopen.

Ria Dinsdag 10 Mei 2022 at 6:52 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

zeven reacties

hanscke

Dan is er de rust niet. Zonder dat je het zelf door hebt ben je steeds met iets bezig om maar niet even niets te hebben. Voor het niets loop je dan weg. Hoe herkenbaar.

hanscke, (URL) - 10-05-’22 19:55
Renesmurf

Ja, in gedachten ben je er natuurlijk wel mee bezig, en je krijgt je tijd vast wel weer om, dat gaat immers vanzelf en als een razende.

Renesmurf, (URL) - 10-05-’22 20:43
Sjoerd

Die rust komt wel weer als Joop terug is.

Sjoerd, (URL) - 10-05-’22 23:31
Margo

Fijn allemaal. Je moet je draai even vinden, alleen, en de rust om e tekenen. Hoe lang blijft Joop weg?

Margo, - 11-05-’22 00:13
Jan K. alias Afanja

Zo lang Joop er daar zo blakend bij zit, gaat het daar in ieder geval goed. Als ik jou was, zou ik maar gewoon doen waar je zin in hebt, lijkt me.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 11-05-’22 00:33
John

Blijkbaar kun je niet zo goed alleen zijn en je ritme vinden. Dat zal dan vast wel weer komen als Joop veilig thuis is.

John, (URL) - 11-05-’22 08:28
Dhyan

@hanscke

Mooi weergegeven.

Dhyan, - 11-05-’22 09:22
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.