Drogen en dreigen

Een mooie maandagmorgen, met wat gezelligheid onderweg. Een stukje opgelopen met een wat ouder stel die ik wel af en toe tegenkwam, maar nu liepen we dezelfde kant op en we kletsten wat, dan leer je elkaar een beetje kennen. Leuk was dat ze aan het eind van de wandeling even mee naar binnen ging om naar mijn tekeningen te kijken. Mooi natuurlijk en het leek haar ook wel leuk ze eens in de kerk te hangen. 

Daarna was het wassen en drogen geblazen want daar was het echt weer voor, dat had ik al gezien toen ik uit bed stapte, dus maar gelijk de lakens opgepakt.

Alles ligt alweer droog en schoon daar waar het hoort.

Vanmiddag nog een fijn rondje door de polder. Mooie luchten, af en toe dreigde het, maar het bleef droog. Daar knapt een mens van op!

Alles lijkt weer zijn normale gang te gaan gaan, maar dat is niet zo, niet in mijn hoofd.

Ria Maandag 04 Oktober 2021 at 7:34 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

drie reacties

John

Momenteel stormt het hier met vlagen. Flinke rukwinden dus, en dan opeens weer wind stil. Ik heb het altijd druk in mijn hoofd. Vandaag wordt het weer toetaal anders dan gister.

John, (URL) - 05-10-’21 07:53
Sjoerd

Ja, zo’n koppie heeft wat te verwerken af en toe… Je zult sommige dingen gewoon moeten loslaten. Makkelijker gezegd dan gedaan, ik weet het.

Sjoerd, (URL) - 05-10-’21 08:21
Jan K. alias Afanja

Als het kopje begint te malen, dan ben je er niet door even uit te waaien, maar het helpt vaak wel.
Zelf ben ik vanmorgen ook even lekker uitgewaaid met een zonnige kuier.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 05-10-’21 14:39
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.