Ergernissen

Wel beter geslapen gelukkig al was het niet achter elkaar en ik werd als een zombie wakker, helemaal verkreukeld, het duurde even eer ik weer bij mijn positieven was.

Daarna op stap.

Vandaag maar eens een andere route genomen, anders worden het steeds allemaal dezelfde foto's. Echt makkelijk wandelen is het niet en ik probeer zoveel mogelijk in de berm te blijven, de weg is vaak spiegelglad.

En dan thuiskomen met een tas vol foto's, daar ben ik dan weer even zoet mee, al begin ik me wel te ergeren aan mijn bril, ik zie het allemaal niet zo goed. Vooral met de foto's is dat niet handig. Ik zal blij zijn als ik weer een fatsoenlijke heb hopelijk zonder staar operatie, want daar heb ik helemaal geen zin in.

De uilen zitten er nog steeds en ergeren zich nergens aan.

Vanmidaag dooide het alweer in de zon, heel fijn!

Dat het maar snel weer verdwenen mag zijn.

Joop is nog steeds druk met de duiven, het rommelt er. Zo ben je aan het afbouwen en zo heb je er weer een functie bij, dat is niet goed.

Ria Dinsdag 09 Februari 2021 at 7:01 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

vijf reacties

Sjoerd

Ik denk dat Joop zich even moet realiseren dat hij bijen heeft, en geen duiven.

Sjoerd, (URL) - 09-02-’21 20:43
Renesmurf

Het houdt de mensen bezig, al die hobby`s. Ik hou van lekker genieten op mijn balkon, maar dat mag binnenkort vast wel weer, eerst deze twee weken door zien te komen, en dat zal wel lukken.

Renesmurf, (URL) - 09-02-’21 22:00
Jan K. alias Afanja

Ik probeer in navolging van die uilen me ook maar wat minder te verbazen en te ergeren aan dingen die niet lopen zoals ze zouden moeten lopen. Het wordt me simpelweg te vermoeiend, terwijl het buiten in de sneeuw zo mooi is.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 10-02-’21 10:39
Margo

Mooie foto’s!

Margo, - 10-02-’21 11:18
John

Ja, hier is het ook glibberig op de polderwegen. Maar het lukt allemaal zonder te vallen.

John, (URL) - 10-02-’21 12:35
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.