Sneeuwwit

En toen was er sneeuw, niet zo heel veel hier gelukkig maar wel alles wit.

Na wat moed verzameld te hebben stapte ik toch maar in mijn laarzen om een gewoon ochtendrondje te doen. Jammer genoeg ging ik verkeerd om zodat ik de wind wel heel veel in mijn gezicht kreeg, dat was allesbehalve prettig, maar ik haalde het zonder te vallen.

Er wordt hier niet gestrooid en geschoven in de polders, dus de plaatjes zijn wel mooi.

Maar foto's maken betekent ook even tenminste één handschoen uit doen.

Vanmiddag wilde ik het rondje nog een keer andersom doen, maar toen was het veel gladder dan vanmorgen, de temperatuur was ook rond het vriespunt want het miezerde zelfs even. Ik ben omgedraaid.

Ria Zondag 07 Februari 2021 at 6:47 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vier reacties

Renesmurf

Ik mocht vandaag ook weer eens wandelen, en dat bleef beperkt tot het Sterrebos, en daar was het toch druk, veel kinderen ook.

Renesmurf, (URL) - 07-02-’21 20:52
Sjoerd

Hier is vrijwel helemaal niets gevallen, de straten waren alleen maar nat, en het vroor niet.

Sjoerd, (URL) - 07-02-’21 21:27
Jan K. alias Afanja

Hier hebben we lang op moeten wachten. Ik geniet er volop van, het is weliswaar koud, maar de wereld ziet er weer prachtig uit onder dat sneeuwdek. Hier is het intussen alweer lichtjes gaan sneeuwen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 08-02-’21 10:08
John

Ja, in de polder strooien ze inderdaad niet. Hier de Trenteweg tot aan de weg voor de hulpdiensten, ver moet je het zelf uitzoeken.

John, (URL) - 08-02-’21 16:11
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.