Spek en bonen

De wind is gelukkig gaan liggen zodat het weer wat aangenamer wandelen is, dat vond Didi ook.

Begin van de middag deed ik wat boodschappen in de PLUS, dat is een fijne ruime winkel en je loopt elkaar niet gauw in de weg. Ik had mijn vorige keer gekochte huishoudhandschoenen aangedaan, dat gaf best een goed gevoel. Ik had steeds het hele pad voor mezelf, volgens mij hield iedereen daar wel een beetje rekening mee, het was gelukkig niet druk. 

En omdat alles er ruim voldoende was nam ik ook maar eens wat extra rijst, pasta en bruine bonen mee, gewoon wat lang houdbaar spul.

Daarna ook nog even langs de vleesboerderij... we kunnen er weer even tegen.

Vanmiddag toen Didi en ik op pad gingen voor een rondje liepen we Heleen tegen het lijf. We hebben heel gezellig even bij kunnen praten terwijl we ieder aan een kant van de weg liepen.

Krootjes vanavond, met heerlijke verse speklapjes, feestmaal.

Ria Dinsdag 24 Maart 2020 at 6:26 pm | | Standaard

vier reacties

John

Ja, heerlijk weer gister, en vandaag weer. Ik had gister ook handschoenen aan in de winkel. Geeft toch wat meer bescherming.

John, (URL) - 25-03-’20 08:35
Sjoerd

Dat is inderdaad een oplossing. Handschoenen heb ik nog wel ergens liggen.

Sjoerd, (URL) - 25-03-’20 09:39
Jan K. alias Afanja

Iedereen lijkt intussen aardig gewend aan binnen blijven en/of afstand houden. En volgens het RIVM lijkt de virusuitbraak intussen af te toppen dankzij de maatregelen. Nu moeten we dat me5t zijn allen zien vast te houden.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 25-03-’20 14:44
fialas

mooi die witte bloesem, zeker een sleedoorn waar in de herfst die kleine blauwe pruimpjes aan zitten?

fialas, - 28-03-’20 12:57
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.