O o oranje

Alweer zo'n prachtige zonsopkomst. Meestal ben ik net te laat, maar soms tref ik het.

Ik ga er ook niet eerder mijn bed voor uit.

De zwanen hoor je al van verre aankomen door het aparte geluid dat ze maken, dat hoor je ook op het filmpje van eergisteren.

En vanmiddag dansten de muggen... oh nee iets anders, een soort slome bijen, die 's zomers ook vaak in de 'tuin' te vinden zijn, ze doen niets maar ik heb ze toch liever niet te dichtbij. Het wemelde ervan in de achterbuurtuintjes. Een mooi gezicht dat wel.

Vanmiddag deed ik boodschappen in Scharendijke, we hebben een heerlijk autootje! Ik zie echt veel meer dan in de Golf, ik snap eigenlijk niet dat ik nooit ergens tegenaan gereden ben. En iedereen zwaait al van verre natuurlijk... haha :)

Ria Woensdag 04 December 2019 at 4:32 pm | | Standaard

zeven reacties

Ellen

Mooie foto’s weer. Vanavond ging de zon ook zo prachtig onder. Lucht helemaal rood oranje. Ik liep mijn rondje Nordic Walking rond het middaguur tussen weilanden en akkers in een heerlijke zonnetje. Rook het voorjaar, aan sommige bomen zit nog blad en de winter moet nog komen. Maar het was heerlijk.

Ellen, - 04-12-’19 19:21
Jan K. alias Afanja

Dat zijn inderdaad prachtige foto’s van de zonsopkomst.
Misschien moet ik toch de wekker eens wat vroeger zetten. Maar dan zul je net zien dat het bewolkt is en regent ‘s ochtends vroeg … ;-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 04-12-’19 19:34
ria

@Ellen ja raar is dat hè van dat blad, hier ook al beginnen ze nu wel te verkleuren zo langzamerhand.

@Jan: Ik zou er niet aan beginnen ;-)

ria, (URL) - 04-12-’19 19:53
Sjoerd

Hier vallen nu de bladeren pas van de bomen. Erg laat vind ik. Mooie foto’s vooral de laatste.

Sjoerd, (URL) - 04-12-’19 21:33
Dhyan

Ja je hebt dan ook een opvallende kleur auto dus je zult veel moeten zwaaien.

Dhyan, - 04-12-’19 22:21
Renesmurf

Ik heb het liefst dat de zon al opgekomen is alvorens ik er uit moet, helaas is dat in deze maanden niet het geval. Ik mis de opkomst dus het liefst, maar ben toch altijd blij als die komt als ik aan het werk ben, dan pas kan ik goed en wel beginnen.

Renesmurf, (URL) - 04-12-’19 22:54
John

Het is wel handig dat ze zon elke dag 2 minuten later opkomt tot aan de kortste dag. Ik zie ‘m ook niet altijd. Ik ga er namelijk niet speciaal voor de deur uit. Mooie foto’s in ieder geval. Ik zat zelfs nog heel even in het zonnetje in de korte.

John, (URL) - 05-12-’19 09:13
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.