Staar

Vroeg op vanmorgen want Joop had een afspraak bij de oogarts en ik moest mee om terug te rijden, want dat zou hij zelf niet kunnen.

Eerst Didi uitgelaten en daarna togen wij naar Goes. Joop ging bij de dokter naar binnen en ik naar beneden voor koffie met een croissantje en ondertussen kijken naar de voorbijlopende mensen, wat toch anders is als een 'gewoon' terras. Ik ga het er verder maar niet over hebben.

Het duurde best lang, ik liep eens een stukje en kwam terecht naast een mevrouw die ook zat te wachten tot ze haar kwamen halen, ze had een vlekje op haar neus dat niet dicht ging een kleinigheidje vond ze zelf en ik ook eigenlijk, vergeleken met wat we aan ons voorbij zagen komen.

Na een uurtje kwam Joop weer om de hoek, hij zag me nog wel zitten gelukkig.

Staar, dat is het. Allebei zijn ogen moeten gepeld worden, of hoe zeg je dat, nieuwe lensjes in elk geval en daarna geen bril meer nodig. In september gaat het gebeuren, dat is mooi, dan zijn we daar ook weer vanaf.

De foto heeft te maken met filmopnames van de Koninklijke Luchtmacht.

Ria Woensdag 07 Augustus 2019 at 5:59 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

zeven reacties

Francien.

Kijk, wat zei ik? Zelf heb ik ze precies een jaar geleden gekregen. Zie weer haarscherp . Wel heb je de eerste tijd veel last van het zonlicht. ook dat komt nu goed binnen hè. Buiten nu altijd een zonnebril op.
Er zit trouwens wel 6 weken tijd tussen het ene oog en het andere.

Francien., - 07-08-’19 19:47
ria

Ja ik moest gelijk aan jou denken ;-)

ria, (URL) - 07-08-’19 20:23
Sjoerd

Mijn vrouw heeft het ook gehad, een uurtje en je bent er vanaf… Dat was vroeger toch heel anders.

Sjoerd, (URL) - 07-08-’19 21:35
Dhyan

Alles moet maakbaar zijn, een handicap hoort er niet meer bij.

Dhyan, - 08-08-’19 09:42
Francien.

Tja, waarom Dhyan, waarom zou je dat doen, nieuwe lensjes. Het is toch veel beter om met nog 40% zicht, in de auto te rijden of op de fiets te zitten? Uiteindelijk heb je voldoende licht. Dat alles een beetje wazig wordt, ook met bril, neem je gewoon op de koop toe. Hoort bij de ouderdom.

Francien., - 08-08-’19 12:05
ria

Er blijven nog genoeg niet maakbare handicaps over hoor Dhyan

ria, (URL) - 08-08-’19 16:25
Hanscke

Ik hoor het al. Dit keer zijn het de ogen. Zo lijken we iedere keer wat te hebben. Ik snap precies wat je bedoelt, de mensen die aan je voorbijtrekken in een ziekenhuisrestaurant/boulevard. Geen doorsnee bevolking.
Wij zijn nu in Chaam in noord Brabant een beetje vakantie aan het houden. Eens kijken hoe lang Gosse het volhoudt. Hij is nog lang geen 100 punten

Hanscke , (URL) - 08-08-’19 23:49
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.