Beter

Heerlijk weer weer, van mij mag de rest van de zomer zo blijven, met niet al teveel zon, dat klinkt misschien raar maar hij brandt mij te erg om in te lopen, ik vind het niet lekker meer.

Af en toe kwam hij nog wel even tevoorschijn, dat is dan natuurlijk best even lekker, juist de afwisseling is fijn.

Ik was even op Scharendijke om een paar op de kop getikte potten op te halen, en tegelijkertijd een paar boodschappen te doen. Leuke potten, maar de twee grootste waren wel erg groot, die heb ik maar even bij Mir gestalt. 

Vanmiddag haalde ik nog wat vaste plantjes bij de Fixet, daar was ik gisteren ook al voor een vetplantje dat ik graag wilde hebben. Alle laatste vaste planten met 30% korting, ze willen graag gered worden voordat het weer heet wordt. Bij het zoeken naar de link zie ik dat het geen Fixet meer heet, maar Uw Groene Vakwinkel.

En dan was ik ook nog even bij Mo en More want ik mag zowaar een trui voor Joop gaan breien. In al die jaren dat ik al brei, mijn eigen wolwinkel had, nooit is het me gelukt. Nu heeft hij het vaak koud en dan loop ik met mijn fijne truien te vertellen dat ik het nooit koud heb.

Op Scharendijke riep hij dan 'maak de kachel eens aan' , niet dat hij dat zelf niet kon, maar ik kon het beter....(vond ik, net als grasmaaien en noem het maar op, eigenlijk kon ik alles beter).

Dus ik zocht een patroon (met een roze randje) en vanmiddag de wol, nu maar hopen dat het een fijne trui wordt.

Mo en More is een prachtige winkel met een groot assortiment aan allerlei garens.

Ria Donderdag 18 Juli 2019 at 6:11 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

twee reacties

Francien.

Ben heul benieuwd hoe de trui wordt, vooral dat roze randje!!!
En je heb je mooi laten commanderen al die jaren.
Ik kon niets beter al die jaren. Keek wel mooi uit met een bijna volle baan in het onderwijs. Dan maar het zwakke geslacht. De taken prima verdeeld, anders hou je het ook niet vol.

Francien., - 18-07-’19 19:35
ria

Subtiel is het hoor, een paar naalden in de boordjes. ;-)

ria, (URL) - 18-07-’19 21:57
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.