Een beetje tè

Didi heeft duidelijk last van de warmte en wat er nog meer aan de hand is weet ik niet, soms piept ze bij het springen uit de auto of een onverwachte beweging. Ze wilde niet eten vanmorgen en had ook wat gespuugd afgelopen nacht. 

Niet fijn dus. Vanavond heeft ze met hulp van mij wel de meeste van haar brokjes opgegeten, maar het stokje voor daarna ligt er nog.

Vanmiddag zijn we wel even naar het haventje geweest en daar heeft ze lekker even gezwommen.

Straks nog even een plas in de buurt. Gisteravond had ik ook nog een heel rondje Korteweg gedaan, het was niet erg warm maar misschien was dat toch net teveel. Je blijft maar raden natuurlijk, ze kunnen nu eenmaal niet praten al scheelt het soms niet veel.

Ik zit af en toe even zo, heerlijk!

Vanmorgen wel de stoepen geveegd en nog wat dinges uitgetrokken en vanmiddag nog even gekleurd, want gisteren was er weer eentje klaar.

'Een strandbal' roepen de meesten dan, dat kan, al heb ik nog nooit zo'n rare strandbal gezien hoor.

Wat dan wel weet ik ook niet maar voor mij zweeft het meer tussen hemel en aarde, veel leuker ook dan een strandbal ;)

Ria Dinsdag 25 Juni 2019 at 7:26 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

zes reacties

Heleen

Ik pieker me suf of Didi iets heeft gegeten tijdens het uitlaten of een gekke sprong heeft gemaakt, maar ik kan niets verzinnen. Wat vervelend is dit. Wens haar beterschap van mij. Ik breng wel een potje frambozen jam.

Heleen, - 25-06-’19 22:11
ria

Er schoot me net te binnen dat ze gisteren toen we gingen zwemmen het water in wilde langs die weg, dan moet je eerst een stukje struiken door, maar er was al een soort paadje, eenmaal bij het water kwam ze hard rennend weer terug, verstapt op een steen? Gebeten door een krab of geprikt door een wesp, wie zal het zeggen, ik weet het niet.
Frambozenjam vindt ze vast lekker :-D

ria, (URL) - 25-06-’19 22:36
Renesmurf

Quandy slaat zich er ook dapper door, veel te warm, niet leuk.

Renesmurf, (URL) - 25-06-’19 22:50
Sjoerd

Ik denk dat ook de warmte teveel is. Bij mij willen de katten niet eens het terras op. Die liggen ergens binnen…

Sjoerd, (URL) - 25-06-’19 22:53
John

Ja als het stokje blijft liggen dan is er toch iets niet goed. Hopeleijk alleen de warmte. HEt is een stuk afgekoelt dus dat zal ze wel lekker vinden.

John, (URL) - 26-06-’19 08:45
Jan K. alias Afanja

Vervelend voor Didi, hopelijk trekt het snel weer bij.
Hier in het noorden is het vandaag gelukkig weer een stuk frisser. Daar was ik ook wel aan toe.Dagen met een temperatuur van 31,5 en gisteren zelfs 34,5 graden zijn echt teveel van het goede.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 26-06-’19 09:52
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.