Fijns

Wat een fijne dag vandaag ook al begonnen we zonder stroom. Gelukkig is er dan nog wel gas om wat water te koken voor een kopje thee, maar dat bleek ook al niet meer nodig toen ik net het water had opgezet.

Een heerlijk ochtendrondje, er bloeide weer een verse klaproos.

Tussendoor k.leurde ik wat en na de middag kwamen Janny en Freek mijn schoenen met vernieuwde hakken terugbrengen. Niet alleen dat natuurlijk, we wandelden ook gezellig een rondje. Joop bleef thuis, die moet maar even rustig aan doen en hij wilde ook de damesvoetbalsters aanmoedigen.

Daarna nog een roseetje voor janny en mij en voor Freek en Joop de tweede helft. Freek vindt damesvoetbal niets, dat begreep ik al gauw.

De bijtjes doen het goed, de koningin is al uit haar tijdelijke verblijf gegeten en er wordt al volop gebouwd. Ik krijg nog geen foto's door, maar dat komt vast gauw. Joop is alweer geprikt vandaag, hij let nog niet goed op en als ze in het nauw komen worden ze boos natuurlijk. Gelukkig stelt dat bij hem niets voor en is er na een uurtje niets meer te zien.

Ria Dinsdag 11 Juni 2019 at 6:11 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

drie reacties

Sjoerd

Het blijven stekelig beestjes. Ik heb er geen schrik voor, maar blijf wel voorzichtig. Overigens is voetbal ook niet aan mij besteed.

Sjoerd, (URL) - 11-06-’19 20:46
John

Aan voetbal vind ik ook niet. Bijen daar in tegen vind ik wel wat en we kunnen er niet genoeg van hebben.

John, (URL) - 12-06-’19 10:35
Jan K. alias Afanja

Wat een mooie foto van die klapper met Didi op de achtergrond.
Ik heb last van een zomerdipje, net als het weer. Gisteren was het hier de hele dag grijs. Vandaag zou uitermate regenachtig beginnen en dan zou het in de loop van de dag opklaren, zeiden ze … Nou, mooi niet! Tot elf uur scheen de zon volop en nu komt de regen op ons af.
Ik begin steeds meer te geloven dat de meeste meteorologen het weer momenteel nauwelijks beter kunnen voorspellen dan ik zelf. Vorig jaar, toe we van mei tot november onder hogedrukgebieden lagen, wisten we het allemaal veel beter te voorspellen …

Jan K. alias Afanja, (URL) - 12-06-’19 11:32
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.