Kalm aan

De regen viel met bakken uit de hemel afgelopen nacht, we zullen maar denken dat de boeren er blij mee zijn, droog zat was het nog, stond er vorige week in de krant. 

Boodschappendag vandaag, niet alles, maar de Scharendijkse boodschappen bij de PLUS en daarna bij de vleesboerderij. Vroeger toen we daar nog woonden liep ik elke dag wel even door de supermarkt op weg naar huis, ik merk nu pas hoeveel dat scheelt.

Ook weer een tekening klaar vandaag.

Ik probeer er tegenwoordig wat meer de tijd voor te nemen, meer op het gemak en tussendoor nadenken over hoe het zou kunnen worden, dat is ook leuker! Niet dat het er voor jullie zoveel anders uit zal zien, maar misschien komt dat nog.

Ria Donderdag 07 Maart 2019 at 6:12 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

vijf reacties

Sjoerd

Dat boompje ziet er helemaal niet verkeerd uit…

Sjoerd, (URL) - 07-03-’19 20:45
Renesmurf

Ja, natte boel, hier ook, gelukkig heb ik binnenwerk. Maar wat mij betreft mag het nu wel weer een tijdje zonnig worden. Ik ga één keer per week boodschappen doen en haal nog brood bij.

Renesmurf, (URL) - 07-03-’19 22:33
John

Ja, er viel idd genoeg. Gister overdag hier en daar ook nog wel. Die tekening is geweldig mooi.

John, (URL) - 08-03-’19 08:37
Jan K. alias Afanja

Het is al meer gezegd, maar dat is inderdaad een erg mooie tekening.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 08-03-’19 10:46
hanscke

Ik ga inderdaad verschil zien met de tekeningen die je eerder maakte. Ik weet niet hoe ik het moet verwoorden, de stijl blijft hetzelfde, maar het onderwerp komt beter naar voren.

hanscke, (URL) - 09-03-’19 17:32
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.