Ieperdepiep

Gisteren in de Schapeweg, waar de schapen liepen.

Vandaag in de Bosweg waar ook schapen liepen, maar ook nieuwe bomen zijn aangeplant. We mopperen wel als ze omgezaagd worden (hier is trouwens voorzover ik weet niets omgezaagd) maar het moet natuurlijk ook wel gemeld worden als er nieuw aangeplant wordt en dat zijn er best veel hier.

Ik had zo'n geel labeltje gevonden een week of twee geleden en opgezocht wat het was en dat weet ik nu natuurlijk niet meer . Ik geloof een soort iep, columella, als ik zo naar de afbeeldingen kijk die ik toen ook zag.

Kaarsrechte smalle bomen.

Veel wind vandaag, deze weg had ik tegen, maar terug liep ik lekker achter de dijk. Die kale bomen houden niet veel tegen.

Ria Dinsdag 08 Januari 2019 at 6:57 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vier reacties

Renesmurf

Ja, dat is hier net zo, ontzettend veel omgekapt, en er wordt ook soms en op sommige plekken iets nieuws neergezet, maar wel altijd minder dan eerst.

Renesmurf, (URL) - 08-01-’19 23:19
John

Hier zijn ze de hele polder nu aan het leeghalen en er komt echt maar een enkele boom voor terug. Schandalig. Bij jullie valt het mee zo te zien.

John, (URL) - 09-01-’19 09:38
Sjoerd

We kunnen niet genoeg jonge aanplant neerzetten.

Sjoerd, (URL) - 09-01-’19 11:21
Jan K. alias Afanja

‘t Heeft wel wat … kaarsrechte bomen langs een gebogen weg … ;-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 09-01-’19 14:26
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.