Fluitje van een veertje

Het bureaulampje werd bezorgd vanmorgen. Ik had niet meer gezien hoe het er eigenlijk uit zag, maar ik kan wel zeggen dat het een sjiek lampje is, eentje met een toetsenbord. Verschillende tinten licht, meerdere standen lichtsterkte, een nachtlampje, echt een Joop lamp.

Daarna gingen we even naar Zierikzee, hij was ook toe aan een nieuwe broek en misschien ook wel een trui. Ik bestelde voorheen altijd de 501 on line, maar de laatste keer viel dat tegen, de 501 lijkt ook aan veranderingen onderhevig, dus we besloten eens gewoon naar een spijkerbroekenwinkel te gaan. Wel zo makkelijk.

Levi's wordt in Zierikzee niet verkocht maar alee, er werd eens iets anders gepast, een beetje stretch is ook best lekker, fijne diepe zakken, rits, in één keer goed gekeurd. Terwijl Joop zich weer omkleedde keek ik samen met de verkoper eens wat er aan truien was en ik vond er twee die dacht ik wel in aanmerking kwamen.... en jawel, ook goedgekeurd!

Het was heerlijk weer vandaag, dus vanmiddag weer snel de polder in en hoewel ik van wifi in de buurt afhankelijk ben heb ik bijna overal in de polder ontvangst, we snappen dat eigenlijk niet want Joop heeft net zo'n abonnement als ik en die heeft dat niet.

Dus dan loop ik daar ergens en dan hoor ik een 'pling' ik weet nog steeds niet welk geluid bij wat hoort, dus dan kijk ik maar eens en ja hoor... dus we troffen elkaar op de 'Veertje' en dronken daarna gezellig thee.

Ria Dinsdag 25 September 2018 at 6:27 pm | | Standaard

vier reacties

Renesmurf

ja, handig die communicatie, maar dan moet het wel goed werken.

Renesmurf, (URL) - 25-09-’18 21:35
John

Een ping is Facebook messenger, en Whatsapp doet een toedeloe of zo/

John, (URL) - 26-09-’18 08:09
Sjoerd

Tsja, de smartphonei, het gemak van de hele wereld in je nieuwe broekzak.

Sjoerd, (URL) - 26-09-’18 08:19
Jan K. alias Afanja

Leuk verhaal over die plingende telefoon van je, maar ben je nou blij met je nieuwe lamp of valt hij bij nader inzien toch tegen …? ;-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 26-09-’18 14:01
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.