Vliegende kraai

Wat heerlijk is het! De stokrozen beginnen gewoon nog met een nieuw stokje. Lekker om te wandelen ook want het is 's morgens nog niet warm en na de koffie rond een uur of twaalf gelijk nog een rondje waarbij Joop weer meeging.

Ik deed wat aan de vuulte op de stoep en trok eens aan de stenen die daar nog steeds lagen te wachten. Vier stuks die we gekocht hadden om op het  'gevaarlijke hoekje' te zetten, maar sinds het hoekje een stuk minder gevaarlijk is en de klimop er toch ook een beetje overheen groeit, besloten we om er een pilaar van te maken op het andere stukje stoep. Daar kan dan weer leuk een pot op. En als ik dan aan die stenen trek, weet ik dat Joop naar buiten komt om te kijken wat ik doe en hoe en waar en dan kan hij ze ook gelijk even optillen...

De bakken bloeien nog prachtig. De paarsblauwe vooraan vind ik ook altijd zo mooi en Suzanne kruipt helemaal over de stoep, ik laat haar nog maar lekker even haar gang gaan. 

Toen ik de foto's maakte kwam de buurvrouw even kijken en we maakten een praatje, zo kwamen ook de kattensnorren ter sprake en dat ze zo mooi waren, ik had ze vanmiddag ook nog zitten te bewonderen toen de zon er weer op kwam. Eenmaal weer terug in mijn achtertuintje keek ik er nog eens bij, bleken ze helemaal onder de kattensnorrenrupsen te zitten!

Ik heb ze snel afgeknipt en in de Kliko gemikt, natuurlijk nadat ik eerst wat zaad af had geknipt.

Tussendoor dronk ik ook nog even een kopje thee bij Heleen. Haar stekje van de Tibouchina ging al bijna bloeien dus ik vond dat het tijd werd dat het op zijn plek kwam. 

Zodoende ging ik weer met een zakje sterappeltjes en een paar tomaten huiswaarts.

'Un vliehende kroaie vangt altied wat' zei mijn moeder dan.

Ria Maandag 17 September 2018 at 7:05 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , , ,

zes reacties

Irene

Wat een lieflijke hoekjes. Mooi Ria!

Irene, (URL) - 17-09-’18 21:01
Sjoerd

Het is een mooie bak geworden op die hoek, als ze die bak niet omrijden…

Sjoerd, (URL) - 17-09-’18 22:22
Ellen

Prachtig Ria,
In onze omgeving zie ik weer rodendendrons in bloei komen.

Groeten,
Ellen

Ellen, - 18-09-’18 12:20
Jan K. alias Afanja

Mooi hoekje met die stenen en de kruiken, maar eh … hangt dat kattenluikje niet wat hoog …? ;-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 18-09-’18 16:00
ria

Dat is het wc raampje Jan. Wat die kruiken betreft daar ben ik nog steeds over aan het verzinnen wat ik er eens mee zal doen. De grootste zit al vol aarde maar ik weet het niet goed.

ria, (URL) - 18-09-’18 16:23
John

Staat er allemaal mooi bij. En ja, het is heerlijk buiten. Net terug uit de polder en de wind die er staat is heerlijk warm. Wel hard, maar dat vind ik dan weer niet erg.

John, (URL) - 18-09-’18 18:12
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.