Vlasdag

Ik liep in de polder en had windje mee richting Dreischor, dat was best lekker dus ik besloot om maar door te lopen en even rond te kijken op de jaarlijkse vlasmarkt. Zo gezegd zo gedaan, Joop zou me later ophalen die had geen zin.

Het is ieder jaar wel hetzelfde, maar toch altijd wel even gezellig al was het er nu wel heel erg druk en iedereen had zijn hondje meegenomen, ja ik ook en dan moet je toch een beetje opletten waar je loopt.

Lekker in de zon repelen of hekelen... en er is gras rond de kerk...

Er was geen plaats op het terras en ik had best dorst en eigenlijk had ik het alweer gezien, dus snel Joop maar weer gebeld, het laatste stukje kwam ik nog wat pruimen tegen, heerlijk!

Ria Zaterdag 19 Augustus 2017 at 4:18 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

drie reacties

Thérèse

Jullie hadden er ook mooi weer op, zie ik aan de lucht. En Didi dacht waarschijnlijk: “Kom, ik ga eens anders op de foto”.

Thérèse, (URL) - 19-08-’17 23:20
John

Gister was het best prima wandelweer. JA dat soort dagen zijn elk jaar het zelfde maar toch altijd weer even gaan :D

John, (URL) - 20-08-’17 09:44
Sjoerd

Het blijft uiteraard vertier voor anderen… Een mens moet gewoon wat te zien hebben als hij ergens naar toe gaat. Anders kun je wel thuisblijven.

Sjoerd, (URL) - 20-08-’17 09:51
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.