Hemels

De Jasmijn doet het mooi en baant zich al slingerend een weg naar boven. Het is geen zelfhechtende struik, maar toch wel een slingerplant wat mij betreft. Ik vind hem mooi en omdat ik de zeurende klimhortensia nu al beu ben deed ik een berichtje:

Nu blijkt het alleen geen Japanse Sterjasmijn te zijn maar een Toscaanse Jasmijn, hij is vast net zo mooi als het niet dezelfde is.

Iemand nog een Hortensia?

Verder schilderde ik nog wat (ik draaf weer door met de 'suukeloade') en gaf de bolchrysanten die ik gisteren kocht een fijne pot met aarde.

En toen was het wachten, het duurde best lang, maar eindelijk waren ze er en wandelden we een rondje het was alweer heerlijk weer. We keken nog eens bij het haventje van Bommenede, Freek hoopt dat er in de hemel ook bootjes zijn en water natuurlijk...

Ria Zaterdag 24 September 2016 at 7:08 pm | | Standaard

vier reacties

marlies

dat Freek dan maar in de hemel mag komen en tot dan hopelijk nog een tijdje kan genieten van dit aardse paradijs.

marlies, - 24-09-’16 21:49
Sjoerd

Ik heb al jaren een klimhortensia die ieder jaar super zijn best doet. Hij kan alleen niet zo goed tegen felle zon, en staat bij mij dus lekker in de schaduw.

Sjoerd, (URL) - 24-09-’16 21:58
Renesmurf

Wachten is altijd vervelend, en hoe planten en bloemen genoemd worden op zich ook wel. Het zijn toch afspraken der mensheid. Als ze maar lekker bloeien en groeien.

Renesmurf, (URL) - 24-09-’16 23:43
John

Hier staat een klim hortensia die elk jaar prachtig is. Als ze op de juiste plek staan staan ze bijna eindeloos in bloei.

John, (URL) - 26-09-’16 08:00
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.