Met zonder

Ik heb ze nu zelf ook gewoon zag ik vanavond, het komt allemaal vanzelf weer goed met het voorjaar.

Nog wat naar de stort gebracht en nog wat opgeruimd en daarna heerlijk gewandeld, endelijk eens voorjaarsweer zoals het hoort te zijn, met zon, zonder wind.

Ze verdenken ons er op de stort van dat we illegaal zitten te storten, voor een vereniging of zo, het is ook wel veel voor een duivenhok of drie... maar we hebben gezegd dat ze mogen komen kijken. Daarna heb ik lekker gezegd dat hij niet mocht lopen te roken. Er staat een bord als je aan komt rijden, verboden te roken en er is één man die altijd (meestal, nu ja best wel vaak) met een sigaar is zijn mond loopt. Hij gaf niet veel commentaar, er zal misschien wel meer iets van gezegd worden, maar raar vind ik het wel.

Ria Donderdag 10 Maart 2016 at 6:10 pm | | Standaard

zes reacties

Margo

Goeie Ria, dat je er wat van zei, het verbod zal niet voor niks zijn.

Margo, (URL) - 10-03-’16 18:31
Sjoerd

Niet roken is niet roken toch…. Laat die lente maar komen, ik ben er klaar voor.

Sjoerd, (URL) - 10-03-’16 20:11
Thérèse

Goed zo, lekker gewandeld. Even wat rust is voor jou ook wel goed, lijkt mij. Het was hier ook heerlijk weer. Ik zat zelfs op een terrasje.

Thérèse, (URL) - 10-03-’16 21:56
hanscke

De bloempjes zijn bij ons nog niet zo ver. Hier was het vandaag wel zonnig maar nog wel met en koude wind. In deze tijd van het jaar blijft de temperatuur altijd wat achter in vergelijk met de rest van het land. Jammer maar niets aan te doen. Daarvoor woon je dan ook in het noorden. In Scandinavië zal het nog wel anders zijn, troost ik mij zelf dan maar

hanscke, (URL) - 10-03-’16 22:01
Irene

Goed zo Ria, als ex-roker moet je geen meelij hebben met zo’n sigarenpief en hem gewoon de waarheid onder zijn neus wrijven, anders denkt hij nog dat het normaal is om dat verbod te negeren.
Hier ligt nog steeds sneeuw maar de ribes heeft wel knoppen.

Irene, (URL) - 10-03-’16 22:25
fialas

Op ons milieustation Randwijck/Maastricht roken ze alleen maar in hun eigen hok. Van achter het glas kijken ze dan of je geen foute dingen doet. Helpen doen ze je niet, dat schijnen ze niet te mogen. Lijkt me geen leuke baan.

fialas, - 11-03-’16 20:29
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.