De stand van zaken

Joop denkt inmiddels mee over de afwerking van het huis in Zonnemaire, want daar moet best nog veel gebeuren. Dat mag. Als ons huis binnen niet al te lange termijn wordt verkocht is het voor ons. Duimen maar, morgen komt de fotograaf van de makelaar. Er is al veel prutserij verdwenen, morgenochtend nog maar eens een rondje doen. Ik hoop dat de zon schijnt.

Wat Zonnemaire betreft waren er ook al dingen aangeschaft voor eventuele verhuur omdat de verkoop zo lang duurde, dat hoeven we niet te nemen natuurlijk, maar aan de andere kant is het ook wel weer makkelijk. Tegels voor de kamervloer en een keuken, tja, ik zeg nog maar niks. Eerst maar zien dat het doorgaat, maar ik kan wel zeggen dat ik me eigenlijk al erg verheug, vooral overdag.

Dat had ik een jaar geleden nog niet durven dromen, ik kon me niet anders voorstellen dan dat we hier nog jaren zouden blijven wonen, maar een mens moet ook realistisch zijn en hoe verder het plan vordert hoe meer zin ik krijg.

Lekker lang licht alweer, vooral met dit heldere weer is dat goed te merken en vriezen doet het overdag zeker niet.

Ria Dinsdag 19 Januari 2016 at 5:27 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

dertien reacties

aargh

Ja hopelijk duurt het niet al te lang, je moet ook altijd maar het huis helemaal keurig hebben als er ieder moment kijkers kunnen komen.
Kijk maar wel even heel kritisch naar de foto’s van de makelaar, niet iedereen brengt de boel even mooi in beeld. Ik heb zelf nog wel eens foto’s nagestuurd omdat ze zomaar op een donkere ochtend waren komen fotograferen terwijl het er op een zonnige middag veel leuker uitzag. Fotograferen kan jij wel, dus schroom niet om je ermee te bemoeien (ongevraagd advies nr. 2 ;-)

aargh, (URL) - 19-01-’16 18:48
ria

Ah dankje! Ja hout is best moeilijk een beetje leuk in beeld te brengen, zeker bij donker weer, hoewel het huis dan net zo gezellig is natuurlijk. Elf uur is wel een goed tijdstip. Ik wacht het maar af.

ria, (URL) - 19-01-’16 18:59
Thérèse

Was de kogel maar door de kerk, door het huis in Zonnemaire! Spannend. Maar op zich hebben jullie een heel mooi huis, een mooie tuin, een blokhut én heel veel grond.
Wat bedoel je met ‘er is al veel prutserij’ verdwenen? Jullie hebben volgens mij altijd de boel keurig in orde!

Thérèse, (URL) - 19-01-’16 19:27
Margo

Inderdaad, ik hoop ook dat de zon schijnt! Dat scheelt een slok op een borrel. En wat Aargh zegt, check de foto’s. Ik zag pas foto’s van een te koop staand huis waar allerlei onderdelen van de inboedel waren gefotografeerd, dat slaat nergens op. En maak zelf anders gewoon opnieuw foto’s als het licht een andere dag beter is. En ach … jullie huis verkoopt zichzelf! :-) (Hier vroor het overdag wel hoor!)

Margo, (URL) - 19-01-’16 20:30
ria

Gewoon potjes en vaasjes en lapjes therese.

ria, (URL) - 19-01-’16 20:47
Sjoerd

Wat het ook wordt, ik hoop voor jullie dat de dromen waarheid worden, en dat je niet met een kater achter blijft. Plannen zijn leuk, maar de realisatie veel leuker. En dat is dan de ervaring die wij hebben met het feit dat we wel een leuk huis hadden gevonden, maar de verkoop van ons huis niet door ging. Gelukkig was het een koppelverkoop en zijn we er niet armer van geworden.

Sjoerd, (URL) - 19-01-’16 22:40
ria

Daar wil ik voorlopig nog niet aan denken.

ria, (URL) - 19-01-’16 23:18
Renesmurf

Ja, soms moet je geluk hebben, en dromen mag, en hopelijk komt deze uit.
En maar goed ook dat je hier een jaar geleden nog niet mee bezig was, nergens voor nodig.

Renesmurf, (URL) - 19-01-’16 23:34
Dhyan

Denk je eens in nooit meer op die vijver schaatsen..

Dhyan, - 20-01-’16 09:41
Irene

Waarom eigenlijk ‘vooral overdag’? Ik hoop niet dat je er ‘s nachts slecht van slaapt?

Irene, (URL) - 20-01-’16 14:21
ria

Echt slecht slapen niet, maar eens mens wordt er toch wat onrustig van. Ik hoop ook niet dat het al te lang gaat duren.

ria, (URL) - 20-01-’16 16:38
Jan K. alias Afanja

Ik begin alvast te duimen voor een zonnige fotosessie en spoedige verkoop van jullie huidige woning.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 21-01-’16 00:06
John

Met een beetje geluk…! Want dat moet je wel een beetje hebben natuurlijk. Succes.

John, (URL) - 21-01-’16 09:10
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.