Afdrogen

Deze zat gisteren in het tunneltje. Ik vind hem te leuk om niet te plaatsen, de kleur waar hij op zit alleen al. Zulke nieuwe handdoeken kreeg ik vandaag binnen (plus nog lime groen en marineblauw). Ik dacht dat ik maar een jaar of twee drie met mijn oude gedaan had, maar dat blijken er toch op de kop af vijf te zijn, dat valt me mee en ze zijn nog niet echt op, maar nu heb ik weer een stapeltje 'oude' voor in de kelderkast. Voor Didi bij regen en andere nattigheden, altijd handig.

Het regende vandaag behoorlijk, dus het kwam niet zo gauw van wandelen en daarom deden we eerst maar wat Pinkster boodschappen in Zierikzee, ik moet niet teveel meer nodig hebben als het zover is, dat wordt me te druk.

Verder scoorde ik nog een monokini (die van mij ziet er heel anders uit hoor, maar het staat toch echt op het kaartje) en wandelsokken bij Intersport. Sport 2000 is niet meer in Zierikzee, kwam ik zodoende achter.

En daarna dan toch nog maar een rondje, waarbij we het nog best lang droog hielden, maar helaas niet tot thuis. En omdat Joop toch onderweg was kwam hij me even oppikken, zodat ik toch niet al te nat werd.

Ria Woensdag 04 Juni 2014 at 6:12 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

negen reacties

Hanscke

Dus je gaat topless?. Het was hier vandaag droog tot vijf uur. Nu schijnt de zon al weer

Hanscke, (URL) - 04-06-’14 19:08
Ria

Whahaa, ja! Die bikinibovenstukken zitten nooit lekker dus ik doe er fijn een shirtje of een hemdje boven ;-)

Ria, (URL) - 04-06-’14 19:11
aargh

Wat een schitterende vlinder! Ik heb hem opgezocht, het is een witte hermelijnvlinder, een heel passende naam dacht ik zo.

aargh, (URL) - 04-06-’14 19:38
Ria

Oh ja dat is zeker een passende naam! Hij is prachtig echt een bontje heeft hij aan. Ik word altijd zo moedeloos van dat zoeken, dan kan ik het weer niet vinden… en ik onthoud het toch niet, dus ik laat het maar. Wel fijn dat jij het dan doet :-D

Ria, (URL) - 04-06-’14 19:44
Sjoerd

Je gaat anders echt niet dood aan een koude douche… Alhoewel, in een monokini met dit weer lijkt me ook niet gezond.

Sjoerd, (URL) - 04-06-’14 21:52
RenéSmurf

Hier was het droog tot vier uur.
Ja, zo`n dag is snel om, en zo allemaal na elkaar de hele zomer ook, die nog niet eens begonnen is.

RenéSmurf, (URL) - 04-06-’14 23:03
Thérèse

Nou al met al toch een drukke dag, Ria. Ik draag al tijden een badpak en als ik topless wil, rol ik mijn badpak naar beneden. Ook handig.
Ik ben wel benieuwd naar jouw monokini. Foto misschien binnenkort?)

Thérèse, (URL) - 04-06-’14 23:27
John

Hier doen we net zo met de handdoeken. Hoewel nog maar 1 hond over wil die ook graag droog naar binnen. En de poten schoon is ook prettig.

John, (URL) - 05-06-’14 09:46
Jan K. alias Afanja

Prachtige vlinder heb je weer gescoord.
Hier was het gisteren tot de avond droog, maar vanmorgen werd ik onderweg wel overvallen door een plensbui die volgens de buienradar helemaal niet in mijn richting leek te zullen komen … Weermannen en buienradar, je kunt er niks mee.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 05-06-’14 14:57
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.