Meerijden

We waren alweer bijna thuis toen ik er pas aan dacht een filmpje te maken, gelukkig maar, dat logt wel makkelijk, maar volgende keer maak ik het iets leuker, denk ik, misschien, als het uitkomt.

We bbq-den gezellig vanavond met Ina en Martin, iets wat we eigenlijk veel te weinig deden deze vakantie, net als samen een rondje toeren met onze oude karretjes, het kwam er niet van en morgen gaan ze alweer naar huis.

Eigenlijk moet ik nu een lang verhaal typen zodat jullie wel acht minuten moeten lezen en intussen af en toe het filmpje kijken, we rijden door Brouwershaven een oud stadje, waar we in de oude binnenhaven ooit nog een ligplaats hadden met onze boot en ook eens een keer zo'n hete zomer meemaakten. We bivakeerden de hele vakantie op de Grevelingen, lagen voor anker voor de Veermansplaat en gingen alleen naar binnen om boodschappen en water te halen. Dat waren nog eens tijden. 's Morgens zo uit bed de Grevelingen in duiken voor een opfrisser.

Ria Zondag 11 Augustus 2013 at 10:04 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

zes reacties

Renesmurf

ja, tekst uitgelezen en het filmpje loopt nog, maar ik schenk nog even een glas melk in en druk op plaats reactie als ik denk dat ik genoeg gezien heb.

Renesmurf, (URL) - 11-08-’13 23:49
Margo

Ik heb het hele filmpje ademloos uitgekeken. Ik hou wel van een ritje, en had nog nooit in een Spitfire gereden, nu wel! :-D

Margo, (URL) - 12-08-’13 00:44
Irene

Ik werd wel na een minuut een beetje wagenziek dus heb niet het hele filmpje uitgekeken, maar bedankt, nu hoeven we niet het hele eind te rijden om te zien hoe plat dat land daar bij jullie is ;-)

Irene, (URL) - 12-08-’13 10:15
Sjoerd

Best wel een leuk idee zo’n filmpje, al mag het wel een ietsje korter zijn… En hah, die spit heeft echt spit, die rammelt nog harder dan de MG.

Sjoerd, (URL) - 12-08-’13 12:22
tineke

Heerlijk ik heb genoten dat ik even mee mocht rijden met jullie,door dat mooie landschap!

tineke, - 12-08-’13 12:23
Jan K. alias Afanja

Mooi sightseeIng ritje door het Zeeuwse land.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 12-08-’13 16:31
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.