Wit

Het ruikt overal heerlijk met al dat bloeiende spul en het ziet er ook nog eens prachtig uit!

Ik wandelde vooral en deed nog wat aan het in de hand houden van al wat groeit en bloeit in mien tuun. Waaronder bandnetels, met mien slippertjes aan. Ik weet niet zeker of het daardoor kwam hoor, maar mijn voeten gingen jeuken onderweg, branderig gevoel. Ik heb zelfs nog even sokken en schoenen uitgedaan, maar ja toen was ik al bijna thuis. Een koude noorden wind nog steeds, wij kunnen hier nog steeds niet zonder jas. 

We gingen samen nog even naar Zierikzee en ik kocht zelfs nog een broek. omdat de blauwe niet meer geleverd werd nam ik maar een beige... erg, heel erg saai ik weet het, bijna dezelfde kleur als mijn haar. Daar moet dan iets kleurigs tussen zei het meisje, een goede verkoopster, want opeens zag ik het ook en heb hem toch maar genomen, want driekwart en lekker zittend.

Ria Dinsdag 22 Mei 2012 at 7:17 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

negen reacties

aargh

Lekker he die geuren. Met dat lauwe weer geurt het allemaal nog sterker. Jouw spirea bloeit wel veel uitbundiger dan de mijne :-( Hopelijk een kwestie van leeftijd.

aargh, (URL) - 22-05-’12 21:20
ria

@aargh: deze kwam ik onderweg tegen, de mijne is al uitgebloeid.

ria, (URL) - 22-05-’12 21:29
Irene

Slim meisje, die verkoopster. Itt: op slippers door de brandnetels lopen en je dan afvragen hoe je toch aan die brandigere voeten komt.:-D

Irene, (URL) - 22-05-’12 21:55
tineke

Hopelijk draaid de wind heel gauw bij jullie,je kunt je haast niet voorstellen dat jullie in Zeeland een jas aan moeten,vanwege de koude wind,en wij hier peentjes zaten tezweten vandaag.!!

tineke, - 22-05-’12 21:57
ria

@irene: nou, ik paste wel op hoor, was er me wel van bewust dat ik op slippers liep, maar ja… Toch nirt helemaal goed gegaan denk ik :-/

ria, (URL) - 22-05-’12 21:59
Sjoerd

Blussen met water dus… En daar een beetje azijn bij doen.

Sjoerd, (URL) - 22-05-’12 22:11
Redstar

Nee, die noordenwind blijft een grote spelbreker vind ik.

Redstar, (URL) - 23-05-’12 08:29
Jan K. alias Afanja

Al die frisse kleuren en geuren doen het geweldig momenteel. Het is alleen zo jammer dat het blijkbaar weer tamelijk oneerlijk verdeeld is voor wat betreft de temperaturen hier is het nu ruim 27 graden, en dat is wat mij betreft in een keer wat teeel van het goede.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 23-05-’12 17:02
Renesmurf

ja, dat is vast leuk, boven en onder hetzelfde en daartussen maar wat fleurigs. Hier lijkt het zomer.

Renesmurf, (URL) - 23-05-’12 20:16
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.