Achter de wolken

Vanavond de eerste asperges gegeten dit jaar en zoals altijd erg lekker.

Ik hou dr van.

Het was nog ff gezellig want Ina en Martin waren er ook met de ouders van Martin. Zodoende hoorden we ook de afloop van de neven- en nichtendag nog. Het was erg gezellig geweest en zeker voor herhaling vatbaar, zo is er besloten. 

Er zijn ruzies bijgelegd en er is over en weer geknuffeld, waar zo'n kookbijeenkomst toch al niet goed voor is. Je leert je familie weer wat beter kennen.

'Jouw weblog? Ik kijk heel af en toe eens, om elke dag te kijken daar heb ik echt geen tijd voor'. 


Ria Zondag 29 April 2012 at 10:06 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

tien reacties

Sjoerd

Voor sommige dingen moet je tijd maken, toch…

Sjoerd, (URL) - 29-04-’12 22:53
ria

@Sjoerd: als ik zou weten van andere familie leden dat ze een weblog hadden zou ik dat zeker volgen, maar ja dat ben ik. Wat kost mijn weblog aan tijd, met aanklikken en lezen niet meer dan een minuut schat ik, zulke ellenlange verhalen schrijf ik nu ook weer niet. Nee, deze persoon heeft een dikke onvoldoende gescoord ;-)

ria, (URL) - 29-04-’12 22:58
Nanos

Ik vraag me af of er in mijn familie wel iemand is die me volgt. Misschien kijken er wel zo af en toe, maar volgen??? Ze vinden het maar een rare gewoonte, geloof ik. ‘Wat moet je daar nou mee?’

Nanos, (URL) - 29-04-’12 23:32
ria

@Nanos: Ja, het is ook eigenlijk gek. Ik vind het wel leuk om te weten dat mijn zus elke dag leest, vooral ook omdat we toch al zo weinig contact hebben. Och en de rest is allemaal van de kouwe kant, voor mij dus hè, ook al lezen er wel een paar mee hoor en dat is alleen maar leuk.
Maar echt, zeggen dat je geen tijd hebt vind ik nogal uh … een smoes. Zeg dan gewoon daar heb ik geen zin in, of je boeit me niet, of ik vind het te simpel, dat mag allemaal……. maar geen tijd… daar trappen wij niet in meneer van puffelen.

ria, (URL) - 29-04-’12 23:40
adriaanbrillie

We hadden al 19 graden in Apeldoorn. Te gek.

adriaanbrillie, (URL) - 29-04-’12 23:48
tineke

Daar kan ik me ook zo kwaad om maken,en het mooiste vind ik nog,dat het voorkomt dat diegene die dat zegt,achter mijn rug om toch meekijkt,en leest,en niet weet hoe ze in een korte tijd er zelf van alles op moet zetten.
Maar vandaag was het hier een prachtige zonnigemiddag,heerlijk.!!

tineke, - 30-04-’12 00:41
Wieneke

Vanavond komen asperges hier op tafel. Mjammie!
Wat een dunne smoes zeg: geen tijd. Zijn ze zo bang voor jou dat ze niet gewoon de waarheid durven zeggen? :-)

Wieneke, - 30-04-’12 09:52
aargh

Vandaag ook asperges gegeten, groene! Heerlijk..
Maar ik wil toch wat begrip vragen voor die familie hoor, mensen die zelf niet webloggen vinden daar vaak gewoon niks aan. Zo vergaat het velen van ons denk ik. Laat ze nou maar. Als je er niet naar vraagt hoeven ze ook geen smoesjes te verzinnen.

aargh, (URL) - 30-04-’12 20:18
marlies

soms heb ik ook geen zin in tijd maken om de pc op te starten hoor, dan sla ik gewoon een dag over en lees later wel bij.

marlies, - 30-04-’12 23:31
ria

@Marlies: dat is anders ;-)

En trouwens ik kan toch van niemand verwachten/eisen dat ze mijn weblog gaan lezen… ze moeten alleen geen rare smoezen verzinnen.

ria, (URL) - 30-04-’12 23:37
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.