Druk

Jaren hadden deze mensen zo rustig onder aan de dijk een tweede woning. De dijk is de laatste jaren al flink in drukte toegenomen en nu hebben ze sinds een paar jaar ook nog eens een flink vakantiepark naast de deur gekregen. En zo verandert er zo langzamerhand toch wel een boel natuurlijk. Allemaal voor de dagelijkse boterham van de eilandbewoners, want zo nuchter ben ik dan ook weer wel. 

Ik begon vanmorgen aan een nieuw tuinproject. De struiken waren voor het grootste deel dood en omdat ik geen zin had in rigoureus snoeien en dan maar afwachten of er nog wat van kwam, heb ik de hele boel weggehaald. De stronken zijn er inmiddels uit, ik heb zelfs mijn kettingzaag nog even gebruikt, maar met het betonijzer erachter was dat niet echt handig. Het betonijzer heb ik bij de klimmers van de caravan gezet, ik had nòg een paar stukken dus daar kan de boel ook opgebonden worden. 

Op deze plek wil ik een paar klimrozen zetten met een nieuw rekje erachter. De groene planken laat ik natuurlijk gewoon staan, die zijn nog goed. Via Twitter kreeg ik een paar tips van Willem, vandaar dat ik vanmiddag maar eens naar het tuincentrum in Renesse ben gelopen. Geen enkele van de tips was voorradig, dus ik zoek nog even verder. Een gele of een witte lijkt me wel erg mooi, dus als er nog iemand een tip heeft, graag!

Ria Maandag 04 April 2011 at 7:35 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

zes reacties

Brillie

Het zijn drukke tijden in het voorjaar.

Brillie, (E-mail ) (URL) - 04-04-’11 20:29
Leidse Glibber

dat krijg je met een tuin he, hard werken in deze tijd hahaha

Leidse Glibber, (E-mail ) (URL) - 04-04-’11 21:12
tineke

Ik zou voor wit gaan,ik hou namelijk niet van geel.

tineke, - 04-04-’11 21:35
Sjoerd

Yes, zo’n stukje betonijzer zoek ik nog… Alleen iets fijner.

Sjoerd, (E-mail ) (URL) - 04-04-’11 21:42
Margo

Wat een werk allemaal, blij dat ik geen grote tuin meer heb, een postzegeltje is veel overzichtelijke! :-)

Margo, (E-mail ) (URL) - 04-04-’11 23:56
Fokkio

Ze hadden zo’n mooi plekje daar.
Wel handig als tuinieren je hobby is.

Fokkio, (URL) - 05-04-’11 09:04
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.