Wachtkamer

Het is elke week weer een verrassing, ik vermaak me altijd wel in de wachtkamer bij de tandarts. Het zijn er eigenlijk drie, eentje voor de kaakchirurg, voor de vrouwenarts en voor de longarts. Er lopen dus ook altijd vrouwen met dikke buiken, die brengen meestal iemand mee, man of moeder, of nog een kind. De longarts heeft volgens mij weinig klandizie.
In mijn wachtkamer zaten ook twee dubbele nu, een man en een vrouw en een moeder met een dochter, dat zie je zo want die zitten naast elkaar en praten met elkaar. Twee stoeltjes verder een mevrouw met een leuke koeienjas, dan ik en naast mij nog een meisje.
De man en de vrouw namen een dropje, dat vond ik raar, dat doe je toch niet bij de tandarts, maar ze konden zich blijkbaar niet beheersen, zo zagen ze er ook uit. Ik zag zelfs even de hele dikke witte blote buik van de man. Gelukkig vonden ze het zelf ook raar, dat zeiden ze ook, wij beaamden dat en we lachten met z’n allen. De mevrouw met de koeienjas, die ze inmiddels aan de kapstok had gehangen en het meisje naast me vermaakten zich met hun telefoon, een spelletje of smsjes, ik kon het niet zien. De moeder en de dochter lazen in de blaadjes. In het gedeelte van de vrouwenarts peuterde een mevrouw met haar linker wijsvinger in haar rechteroor, dat stond raar en onhandig, je neemt toch de dichtstbijzijnde vinger lijkt mij, zij niet en even later stopte ze hem in haar mond.
Na een half uurtje wachten was ik aan de beurt en weer ruim een half uur later stond ik buiten, er werd serieus gehapt dit keer, wat nog niet zo vlotjes verliep vanwege gedeeltelijk overgroeide implantaten. Zelfs tandartsen moeten weleens nadenken zei hij. Als dat nu maar weer goed komt. Volgende week mag ik weer.

Ria Woensdag 16 Juni 2010 at 6:46 pm | | Standaard

negen reacties

Me!

Goh, als het zo door gaat zijn die van mij alweer versleten.

Me!, (E-mail ) (URL) - 16-06-’10 20:10
Brillie

Je weet niet waar ze voor kwamen. Dan mag je rustig een dropje nemen.

Brillie, (URL) - 16-06-’10 21:37
Thérèse

Het lijkt wel een modern toneelstuk, Ria en dan spelend in zo’n prachtige wachtkamer. Is dat wel de echte of heb je een foto van iets anders geplaatst?
Sterkte en succes met de tanden!

Thérèse, (E-mail ) (URL) - 16-06-’10 21:56
ria

@Thérèse: LOL, ja en die mevrouw die daar zit dat ben ik :-D

ria, (E-mail ) (URL) - 16-06-’10 22:16
Renesmurf

Ik ben altijd een beetje nerveus bij de tandarts, de hele ochtend al.
Een dropje, en dan de tandarts laten kijken, haha!

Renesmurf, (E-mail ) (URL) - 17-06-’10 00:12
Redstar

De wachtkamer hierboven is in Zierikzee als ik me goed herinner. Ik herken het iig. dat is al heel wat :-D

Redstar, (E-mail ) (URL) - 17-06-’10 07:55
Downer

Haha, leuk beschreven. Zo gaat het vaak in een wachtkamer, als je niet in een blaadje zit te staren dan ga je onbewust op alles letten wat mensen doen :-D

Downer, (URL) - 17-06-’10 12:48
Elmar

Leuke plaats om mensen te observeren in de wachtkamer, je hebt er een leuk verhaal van gemaakt Ria!
groetjes,
Elmar

Elmar, (E-mail ) (URL) - 17-06-’10 18:27
gerda

wat een mooie plek lijkt wel vakantie

gerda, (URL) - 22-06-’10 16:50
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.