Overpeinzingen

Het logje van Irene gisteren ging over agenda’s.
Dat deed me denken aan vroeger, toen ik ook elk jaar een ‘papieren’ kocht en daar elke dag een paar regeltjes in schreef, of soms alleen maar ‘gewerkt’, dan viel er niets bijzonders te melden. Tot ik in 2002 zo rond deze tijd met mijn weblog begon, wat was ik blij, echt iets voor mij, waar ik elke dag alles kwijt zou kunnen en dat deed ik dan ook. Geen of weinig lezers, dan gaat dat makkelijker al laat je natuurlijk nooit het achterste van je tong zien. Ik merk dat ik in de loop der jaren toch wat terughoudender ben geworden en eigenlijk vind ik dat helemaal niet leuk.

Volgend jaar is het 2010.
In 1990 kregen we het idee een huis te bouwen op de grond die we al hadden. We maakten zelf het ontwerp en kregen het pakket kant en klaar aangeleverd en maakten daar zelf met hulp van vrienden en personeel een huis van. Ik heb gisteren al geprobeerd de foto’s digitaal te krijgen, maar het was te donker en scannen gaat niet. De agenda van 1990 stopt bij mei wat korte berichten betreft, we zullen het daarna wel te druk hebben gehad en er zal wel niets dwars hebben gezeten…… die van 2000 staat vol, geen idee wat er allemaal aan de hand was… behalve dan de geboorte van Yara.

17 dec 1999 was het zo:
(en die M is dan niet van mijn dochter maar iemand anders, zie je wel het gaat niet….)

Ria Donderdag 17 December 2009 at 11:20 pm | ΒΆ | Standaard

zes reacties

Redstar

Ik begrijp wel dat je dat niet leuk vind. Ik heb dat ook. Mensen maken soms ook van die rare opmerkingen over wat je schrijft.
Jullie hebben een Kek huis !

Redstar, (E-mail ) - 18-12-’09 05:16
hanscke

Wat herkenbaar. Ook ik merk dat ik meer en meer terughoudender in het schrijven wordt, en toch heb ik bijna nooit vervelende reacties gehad als ik wat meer van mijzelf liet zien.

hanscke, (E-mail ) (URL) - 18-12-’09 10:55
ria

@Hanscke: Ik ook niet hoor, juist vaak erg positief, maar het gaat meer om het idee dat er mensen uit de buurt meelezen en die nooit reageren.

ria, (E-mail ) (URL) - 18-12-’09 11:43
Elmar

Heel herkenbaar! Ook ik let op wat ik aan mijn weblog toevertouw!
groetjes en een fijn weekend!
Elmar

Elmar, (E-mail ) (URL) - 18-12-’09 20:01
brillie

Leuk, korte dagboeken. Ik moet ze ook maar eens online zetten.

brillie, (URL) - 19-12-’09 22:21
ria

@Brillie: Leuk wanneer begin je?

ria, (E-mail ) (URL) - 20-12-’09 20:33
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.