Opruiming

Vandaag heb ik me ook weer even uitgeleefd op het overhangende groen bij de buurman. Alles weggesnoeid en de ligusterstruiken zijn weer mooi rond komende winter. De buurman was thuis, want hij kwam af en toe even naar buiten om een bestelling in ontvangst te nemen. Hij zegt nooit veel, niets eigenlijk. Als hij op mijn grond aan het knippen zou zijn zou ik toch voor mijn goede fatsoen even een praatje gaan maken. Hij niet.
Misschien denkt hij dat ik ga mopperen op alle zooi die er staat. Van de weg af zie je bijna niets en het was misschien voor mij leuker geweest als hij een ander plaatsje op zijn grote terrein had gezocht, maar ja dat deed hij niet, het staat er en komende winter ziet het er weer niet uit natuurlijk, al verbergen de takkenbossen al wel een beetje het plastic.
Het spul is van dit bedrijf, volgens mij veel restanten, dus mocht je om een paar vierkante meter marmer of tegels verlegen zitten dan weet je waar je moet zijn. Keus genoeg en het ruimt lekker op.

Ria Dinsdag 11 Augustus 2009 at 7:09 pm | ΒΆ | Standaard

zes reacties

Redstar

Ik kan ook bijna weer aan de slag met snoeien van een en ander. Ik vind dat altijd wel leuk om te doen. Sommige mensen zeggen gewoon niet veel. zo zijn ze . Mijn pa is precies het zelfde haha als ik maar niet zo wordt

Redstar, (E-mail ) (URL) - 11-08-’09 20:14
Truus

tsja dat is Nederland, vergeven van de rommelaars, ieder voor zich en god voor ons allen.En de rotzooi wordt steeds groter. Lang leve het vrije ondernemerschap.

Truus, (E-mail ) - 11-08-’09 21:45
ria

@Redstar: ik vind het ook leuk hoor

@Truus: Ja, ik ben bang dat een groot deel er over twintig jaar nog staat, maar dat zal ik wel niet meer meemaken ;-)

ria, (E-mail ) (URL) - 11-08-’09 21:49
Me!

Grappig, een jonge onderneming met ruim 20 jaar vakkennis en ervaring….

Me!, (E-mail ) (URL) - 11-08-’09 22:59
Brillie

Je moest binnen blijven hoor.. als er iemand ziek is. Dat is zo voorgeschreven. Ik zal dus niet vragen of je hier ook de heg wilt doen.

Brillie, (URL) - 12-08-’09 00:56
Thérèse

Ria, waarom het spul van een ander snoeien? Als je dat niet doet, wordt die rommel toch aan jouw oog onttrokken? Of….haha, had je zelf niks meer te snoeien?
p.s. Hoe gaat het met Simba?

Thérèse, (E-mail ) (URL) - 13-08-’09 10:39
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.