Twittergemak

Met de auto was het niet makkelijk het dorp in te komen vandaag. De bewoners hadden een speciale spiegelhanger gekregen, de rest kwam moeilijker de controle posten langs. Ik twijfelde even vanmorgen toen iemand via Twitter vroeg of er nog andere parkeermogelijkheden waren in Scharendijke, maar heb toen toch maar aangeboden dat als het ze lukte ze hier wel de auto konden parkeren. Op bezoek gaan bij tante Ria blijkt een aardige smoes te zijn, mijn familie is dus met vijf man uitgebreid vandaag.
Joop heeft weer de hele middag heen en weer gereden en rond de tijd dat de duiven thuis zouden kunnen komen kwam hij even kijken, er was er eentje die toen binnenkwam de rest kwam later aanzakken, allemaal weer binnen!
Jammer dat het niet zulk lekker weer is als gisteren, anders was ik weer even naar de dijk gelopen, voor Simba hoeft het niet denk ik, die heeft haar kilometers al gemaakt vandaag.

Ria Zaterdag 27 Juni 2009 at 7:34 pm | | Standaard

vier reacties

Brillie

Dat billen in zo’n taxi mag rijden…

Brillie, (E-mail ) (URL) - 27-06-’09 22:50
Me!

Mooi die tuktuks. Ideaal voor in de stad, maar toch minder op het platteland…

Me!, (E-mail ) (URL) - 28-06-’09 10:22
mikelodeon

geinige foto, ik ben nog niet helemaal achter het ‘nut’van twitter. Ik heb me wel aangemeld maar snap er niet veel van en krijg berichtjes van mensen die me ‘volgen’…:-(

mikelodeon, (E-mail ) (URL) - 28-06-’09 11:26
Renesmurf

Hier is net als gisteren, tot nu toe prachtig mooi, tot heet aan toe.

Twitteren is net als msn, even doorhebben, even wennen, en leuke mensen gaan volgen.
Op msn heb je minder last van vervelende berichten overigens.

Renesmurf, (E-mail ) (URL) - 28-06-’09 16:30
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.