OntmoetingZo trof ik ze aan vanmiddag, nadat ik ook al een tijdje door Middelburg had gelopen, de dames namen geen van tweeën hun telefoon op en zaten al lekker op de afgesproken plaats. De herkenning was er gelijk natuurlijk, geen idee wie wie het eerst zag, maar de begroeting was warm alsof we elkaar al jaren kennen. En dan heb ik het over Fialas natuurlijk, Geertje was erbij, daar had ik al over gehoord, maar haar kende ik nog niet zo goed.
Het was reuze gezellig. We hebben eerst op het terras van de foto nog wat gedronken en zijn daarna via Veere naar het Westenschouwse strand gereden, waar de Neeltje Jans toch wel erg het plaatje van vroeger verstoorde. Hier is iedereen er al aan gewend, maar als je nog een open verbinding met de Oosterschelde in gedachten hebt, zonder pijlers, dan valt dat toch wel tegen natuurlijk. We hebben heerlijk een stukje over het strand gelopen een tijdje tegen de duinen gezeten en zijn toen richting Scharendijke gereden. Fialas praat en vraagt honderduit, het ene verhaal na het andere, dan weer een vraag en zo hoppen we van het ene naar het andere onderwerp.
Ik had vanmorgen tongetjes gekocht in Renesse, sla en gebakken aardappeltjes erbij en klaar was Ria. We deden er ook een wijntje bij want Joop was zo vriendelijk ze naar Goes te brengen. Ik hoor net de autodeur slaan, hij is weer terug, Fialas en Geertje zitten als het goed is weer in de trein op weg naar huis, na een dagje Zeeland. Het was prachtig weer hier, beter konden ze het niet treffen.
Bedankt meiden, ik vond het geweldig!
Ria Dinsdag 12 Februari 2008 at 9:39 pm | | Standaard

zes reacties

Brillie

Heerlijk aan de thee. We hebben ook een theedoos. En daar zit mij toch heerlijke thee soorten in.

Brillie, (E-mail ) (URL) - 12-02-’08 22:02
Me!

Zo werkt dat dus… Ook hier kun je sociale contacten opdoen. het internet is zo slecht nog niet

Me!, (E-mail ) (URL) - 12-02-’08 22:05
aargh

Hihi, weblogkluts!

aargh, (E-mail ) (URL) - 12-02-’08 22:36
Redstar

JA die kering kan idd een raar beeld geven :-)
Gezellig toch zo, en het weer was gewoon weg geweldig voor zo iets

Redstar, (URL) - 12-02-’08 23:45
RI@&BERT

Het ziet er gezellig uit en het weer was ook schitterend dus wat moet je dan nog meer Hé?

RI@&BERT, (URL) - 13-02-’08 10:08
Therese

Wat reuze gezellig!!!!! Ja, en wat een dag ervoor. Heel leuk dat jullie zo genoten hebben.

Therese, (E-mail ) (URL) - 13-02-’08 13:39
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.