Andere kijk
"De eerste steen gelegd door M.C.M.Gast 31 maart 1909". Zo te zien zijn het twee aparte huizen, al lijkt het er vroeger één te zijn geweest, meestal is het omgekeerde het geval. Ik kijk nu wel met heel andere ogen naar de huizen, loop ook eens een afwijkend rondje zoals vandaag, want dan kom ik weggetjes tegen die ik nog niet op de foto heb en ik denk dat als ik het niet doe, ze ook niet op Nederland in beeld terecht komen. En zeker met het weer van vandaag levert dat toch wel mooie plaatjes op. Ik heb ook mijn oude cd's al doorgespit naar bruikbare dingen, die staan er ook al op. Zodoende ben ik dik twee uur onderweg geweest. Toen ik wegging kon ik mijn wanten niet zo gauw vinden, de zon scheen en zo koud zou het wel niet zijn, dacht ik, daar had ik toch wel spijt van want het was behoorlijk fris.
Daarna nog even voor de wekelijkse boodschappen naar Zierikzee, mijn föhn ging een paar dagen geleden stuk dus ik ging ook nog even bij de Micro langs. Er lag een rijtje "voorbeelden" met kaartjes eronder waarop je de helft niet terug kon vinden, het was druk en ik was nog lang niet aan de beurt, de prijzen lagen ook een stuk hoger dan wat ik al op internet had gezien, dus ik ben de winkel maar weer uitgelopen. Ik ga wel weer even thuisshoppen. Je betaalt dan wel verzendkosten, maar het is zeker niet duurder blijkt nu en het is toch zo handig winkelen achter de pc, lekker overzichtelijk ook, alles heeft een prijs en je ziet wat je ervoor krijgt.

Ria Donderdag 25 Januari 2007 at 10:16 pm | | Standaard

vijf reacties

Brillie

Gezien waar de verf op houdt… ja.

Brillie, (URL) - 25-01-’07 23:46
Renesmurf

Zo koud vond ik het niet, wel lekker zo.
En ik kijk ook altijd goed rond, ik zie vaak wel wat ik niet eerder zag.

Renesmurf, (URL) - 26-01-’07 00:37
aargh

Ha jij ook al je wanten kwijt! Alweer gevonden?

aargh, (E-mail ) (URL) - 26-01-’07 09:46
ria

Nee nog niet. Ik moet eens goed gaan zoeken, want zonder gaat niet vandaag… je bent ze nu echt nodig hoor ;-)

ria, (E-mail ) (URL) - 26-01-’07 10:23
ria

Gevonden!!! Ze lagen bovenop de droger, die weer bovenop de wasmachine staat…

ria, (E-mail ) (URL) - 26-01-’07 22:29
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.