Storm schuwAfschuwelijk weer vind ik dit. Regelmatig kijk ik naar deVlissingse webcam om te zien hoe daar de toestand is, of het al hoog water is en vooral of het dan niet al te hoog is. Dat heeft natuurlijk alles te maken met mijn rampverleden. Ik heb er al vaker over gezeurd, maar het blijft me achtervolgen, zeker met dit weer. Vanmiddag even naar de dijk gelopen, ik wilde even op de Brouwersdam gaan kijken, maar ik zag vanaf de dijk al dat het daar vreselijk stoof, bovendien ging het ook nog eens regenen dus ben ik maar omgedraaid. Het is gelukkig geen springtij, maar ik zal blij zijn als die storm weer gaat liggen...
Ria Donderdag 11 Januari 2007 at 3:39 pm | | Standaard

elf reacties

RI@&BERT

Bij ons is de storm nu een beetje weg gelukkig, ik zie liever zon!

RI@&BERT, (URL) - 11-01-’07 16:39
Brillie

Mocht je natte voeten krijgen, je bent altijd welkom op het landgoed van Brillie.

Brillie, (URL) - 11-01-’07 17:40
Dolby

Plurk heeft nog een paar aardige foto’s met die webcam gemaakt -staan op de site. Kan me trouwens heel goed voorstellen hoe je je voelt bij een dergelijke storm, ik heb precies hetzelfde, al heb ik de ramp niet meegemaakt, maar wel wijlen mijn ouders en de rest van mijn familie.

Dolby, (URL) - 11-01-’07 18:24
V@nM@n

Ik ben geboren in 1953…

V@nM@n, (URL) - 11-01-’07 18:41
mack

Storm, storm, dit was maar een briesje hoor. Vroeger op de vaart, op de Japanse zee, daar kon het stormen. Golven hoger dan de domtoren waren geen uitzondering.

mack, (URL) - 11-01-’07 20:46
nanos

Dan moet het nu inmiddels een beetje beter gaan. Ik geloof graag dat het heel dreigend over komt, zeker als je er een heel nare jeugdervaring van hebt.

nanos, (URL) - 11-01-’07 22:19
ria

Brillie: Dank je voor de gastvrijheid Dolby: Leuk! Fijn ook dat ik ze weer gevonden heb, was ze na de spitfire verbouwing kwijt.
Mack: Ik vond dit briesje heftig genoeg hoor. Nanos: Ja het is inmiddels een stuk ristiger.

ria, (E-mail ) (URL) - 11-01-’07 23:53
Renesmurf

Ik moet er ook niks van hebben, gelukkig gaat het altijd weer over.
We hebben wel veel stormen de laatste tijd.

Renesmurf, (URL) - 12-01-’07 00:49
aargh

Zelfs hier ging het nog akelig te keer, ik heb zo veel mogelijk iedereen met fiets en al opgehaald in de auto, fietsen is doodeng met dat weer.
Wat een rust nu he?

aargh, (E-mail ) (URL) - 12-01-’07 09:43
Bolus

Persoonlijk vind ik storm altijd mooi. Vroeger, toen ik nog lid was van de Vliegclub Haamstede zat ik op stormachtige avonden vaak op het hoge duin achter de vuurtoren (bij het radarparapluutje). Ik heb de ramp dan ook niet meegemaakt. Overigens ben ik wel bij het monument geweest en het museum. Indrukwekkend… Tor mijn geruststelling zag ik dat Z. tijdens de ramp droogbleef. Woensdag zag ik overigens oude foto’s van de Bommeneedse polder die onder water gezet was in de tweede wereldoorlog… wist ik niet

Bolus, (E-mail ) (URL) - 12-01-’07 10:39
gerda

Neeltje Jans heeft best wel goed “inlegkruisje”.8-O

gerda, (URL) - 12-01-’07 10:43
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.