Johan Veerman overleden



Gisteravond toen we na ons bezoekje aan de Surf Inn naar huis gingen stonden er twee ambulances en een ziekenauto en vandaag hoorden we dat Veerman was overleden aan een hartaanval. De dorpsschilder. Ik heb heel veel bakjes koffie met hem gedronken. Onze kinderen zaten bij elkaar in de klas. De loods heeft hij geschilderd en toen tijdens de bouw van ons huis bleek dat er een impregneerfout gemaakt was, heeft hij heel het huis geschuurd de binnen en de buitenkant. Bij de buitenkant liep ik hem met de kwast achterna, zodat er gelijk een laag op zat. Een paar weken geleden heb ik nog een praatje met hem staan maken, hij had prostaatkanker vertelde hij, maar dat was naar zijn zeggen onder controle. Als je eenmaal met Veerman begon te praten wist je nooit hoe lang het zou duren, hij was niet bepaald kort van stof en vroeger werden daar dan tussendoor ook nog een paar shagjes bij gerold, maar daar was hij mee gestopt zo vertelde hij en dat viel niet mee. Hij zag er goed uit vond ik, achteraf denk ik misschien wel te goed. Vorige week toen ik weer langs hun huis liep, vroeg ik me af hoe het met Riet, zijn vrouw zou moeten als hij er eens niet meer zou zijn, ze is slecht ter been en runt de dorpsdrogisterij een paar honderd meter bij hun huis vandaan, hij bracht en haalde haar altijd..... natuurlijk realiseerde ik me toen niet dat dat al zo snel zou zijn....
Ik wens de familie Veerman veel sterkte de komende tijd.
Ria Maandag 11 December 2006 at 10:18 pm | | Standaard

zeven reacties

Brillie

En dat voor de feestdagen. Das nooit om vrolijk van te worden.

Brillie, (URL) - 12-12-’06 00:19
Renesmurf

ik vind dit logje een heel mooi eerbetoon.
Het is natuurlijk wel erg triest.

sterkte voor de nabestaanden.

Renesmurf, (E-mail ) (URL) - 12-12-’06 00:21
aargh

Wonderlijk, waarom zoveel auto’s voor één sterfgeval?
Maar heel naar voor Riet, ik hoop dat er hulp uit de omgeving komt.

aargh, (E-mail ) (URL) - 12-12-’06 10:00
ria

@Aargh: Ja vreemd hè, vonden wij ook al, misschien een misverstand vanwege weekenddienst of zo

ria, (E-mail ) (URL) - 12-12-’06 10:36
Indigo

Voor jullie dus een markante man die deel uitmaakte van jullie leven.
Moeilijk voor de nabestaanden om met dit plotselinge verlies om te gaan.
Sterkte voor iedereen.

Indigo, (URL) - 12-12-’06 12:43
gerda

jeetje,sterkte voor de fam.

gerda, - 14-12-’06 20:53
Ellen

Tot mijn verbazing kwam ik deze bijzondere foto van mijn overleden oom tegen. Ja hij was inderdaad niet kort van stof. Hij had altijd een zeer luide stem. Die van verre al hoorde. Fijn om dit stukje te kunnen en mogen lezen.

Ellen

Ellen, - 08-07-’08 20:15
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.